iPhone 4: Η αποκάλυψη λεπτό προς λεπτό

Όπως την αποδώσαμε μέσω Twitter!

Όπως φαίνεται, η βιντεοκλήση έγινε μέσω Wi-Fi και όχι 3G. Και λογικό, και σωστό, και ευλογημένο από την ΑΤ&Τ και κάθε πάροχο, υποθέτουμε!

Απαιτεί βέβαια τη χρήση iPhone 4 και μόνο, αφού τα άλλα δεν έχουν κάμερα στην πρόσοψη. Και παραμένει μόνο μέσω Wi-Fi για το 2010. Pas mal.

Αλλά... Steve... ΑΥΤΟ ήταν το "one more thing" σου για σήμερα...; Say it ain't so, say it ain't so... η βιντεοκλήση είναι τόσο 2007...

Το διαφημιστικό είναι συγκινητικό, σε σκηνοθεσία Sam Mendes (όχι, αλήθεια). Έχει και παππούδες και γιαγιάδες και κοριτσάκια... για Όσκαρ!

Λοιπόν, το FaceTime ήταν το υπ' αριθμόν ΕΝΝΕΑ θέμα. Δεν είναι το "one last thing" λοιπόν; Steeeeeeveeeee (α λα Saaaaaakiiiiisssss...)!

Όχι. Το σημαντικό φαίνεται να είναι η τιμή πώλησης: 199 δολάρια το μοντέλο των 16 GB, 299 αυτό των 32 GB.

To iPhone 3GS μειώνεται στα 99 δολάρια - όλα αυτά τιμές Αμερικής, με σύνδεση AT&T κλπ. Και πάλι, ωστόσο, χαμηλές για το iPhone 4!

Κυκλοφορεί στις 5 μεγαλύτερες χώρες-αγορές στις 24 Ιουνίου, τον Ιούλιο σε 18 ακόμη. Να δούμε αν η Ελλάδα είναι ανάμεσα σ' αυτές, λοιπόν.

Το iOS 4 θα είναι, όπως ξέραμε, διαθέσιμο σε όλα τα iPhone αλλά με μειωμένα χαρακτηριστικά στο 3G. Και για το iPod Touch, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δωρεάν.

Στις 21 Ιουνίου θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό η αναβάθμιση σε iOS 4 για όλους, εξαιρείται μόνο η πρώτη γενιά iPod Touch.

Ααααχχχ... αυτά τα βαρύγδουπα πάντως "το FaceTime θ' αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας μας για πάντα", πάλι δεν τ' απέφυγε η Apple. Ήμαρτον.

Και κακώς, κάκιστα δεν το είπε magical ο Steve το iPhone 4. Γιατί όχι; Αφού super είναι! :p

H Apple προβάλλει ένα video ημιδιαφημιστικό από τα τυπικά της. Τα στελέχη της είναι εκστασιασμένα, η μουσική ονειρική, that kind of stuff.

Τα video αυτά θα βρίσκονται αύριο και στο site της Apple. Αγαπημένο fanboy, μη φοβού. Δεν θα τα χάσεις! :-)

Επιστρέφει επί σκηνής ο Jobs. Για να δούμε τί άλλο ενδέχεται να προκύψει!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ