Aνοιχτόκαρδο με θερμή φιλική αύρα που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις ζεστές χάλκινες αποχρώσεις της διακόσμησης, το γλυφαδιώτικο «Ramino» προσφέρει παραδοσιακό ιταλικό φαγητό επιπέδου από τον σεφ Χαράλαμπο Κουντούρη και τον chef de cuisine Χρήστο Γιατράκο. Οι πίτσες εδώ έχουν ζύμη λεπτή και τραγανή, ψημένη στην πέτρα όπως συνηθιζόταν στον κλασικό ξυλόφουρνο, αλλά οι συνδυασμοί των γεύσεων πολλές φορές αιφνιδιάζουν ευχάριστα με την πρωτοτυπία και την τόλμη τους, ποντάροντας στην πολύ καλή ποιότητα των υλικών: πίτσα Ramino με τηγανητά κεφτεδάκια και μελάτο αβγό, με καλαμάρι, ντομάτα και βασιλικό πάνω σε ζύμη με μελάνι σουπιάς αλλά και με καπνιστό Προβολόνε, διακριτική σάλτσα ντομάτας και σαλάτα ρόκα μαριναρισμένη με κρέμα μπαλσάμικου και λάδι λευκής τρούφας.
Αρκετές οι κλασικές επιλογές όπως η Μαργαρίτα με πέστο βασιλικού και ρόκα, η πλούσια πίτσα αλλαντικών με ζαμπόν, μπέικον και προσούτο San Danielle, όπου κάνει αισθητή την παρουσία της η καπνιστή πάπρικα, και η vegetarian πρόταση με μανιτάρια, κολοκύθι, πιπεριές και κρεμμύδι.
Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα, 2108944430, www.raminoresto.gr, raminoresto
Ι. Μεταξά 36, Γλυφάδα
Τηλ. 2108944430
Site: http://www.raminoresto.gr/
Facebook: www.facebook.com/raminoresto/