Όλα ασυνήθιστα και πρωτότυπα στο καινούργιο bar-restaurant με πίτσα και burgers στη Γλυφάδα, αφού το μενού έχει αστεράτες σινιέ υπογραφές, του γνωστού σεφ Alain Parodi και του ταλαντούχου αρτοποιού Μιχάλη Χιώτη, ενώ ο δημοφιλής bartender Γιώργος Σεβαστάκης βάζει τη σφραγίδα του στα κοκτέιλ. Στις ζύμες της πίτσας συμμετέχουν χαρουπάλευρο, σιμιγδάλι και άλλα ασυνήθιστα, τα ψωμάκια για τα burgers χρωματίζονται και αρωματίζονται με κάρι και μελάνι σουπιάς, τα αλλαντικά και τυριά έρχονται από την Ιταλία, τα αρωματικά βότανα από τον κήπο του μαγαζιού ενώ χειροποιίητη είναι η σάλτσα ντομάτας.
Σημειώνουμε επιλογές: πίτσα Black Parma (ζύμη με χαρουπάλευρο, μοτσαρέλα, προσούτο, ντοματίνια, ρόκα, κουκουνάρι), burger «Κόκκινος μουσακάς» (κόκκινο ψωμάκι από ντομάτα, μπεσαμέλ, πουρές από μελιτζάνα, διπλό πράσινο τυρί που το φτιάχνουν οι ίδιοι, παρμεζάνα, μπιφτέκι από Black Angus και αρνί), burger Dark Atlantic (μαύρο ψωμάκι με μελάνι σουπιάς, ολόκληρο καβούρι soft shell τηγανητό, σπιτική μαγιονέζα με ουασάμπι, φύκια γουακάμε με λεμόνι και κόλιαντρο). Τα σιρόπια και τα λικέρ για τα κοκτέιλ είναι χειροποίητα από τον Σεβαστάκη και η ανοιχτή κουζίνα, η παρουσία του ξύλου στο χώρο και οι φωτογραφίες από τη Ν. Υόρκη διαμορφώνουν ένα gourmet-casual στέκι με μέλλον στη Γλυφάδα.
Πανδώρας 14, Γλυφάδα, 2108946668, emikaello, #drunkwithtaste & @mikaello_glyfada
Πανδώρας 14, Γλυφάδα
Τηλ. 2108946668