"Άντρες με τα όλα τους" σε μια ξεσηκωτική παράσταση

Γέλιο και πολλές ανατροπές φέρνει η μουσικοθεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους», ενώ η feelgood διάθεση απογειώνεται από την εκπληκτική πρωταγωνιστική ομάδα που σκηνοθέτησε η Θέμις Μαρσέλλου στη σκηνή του Βέμπο.

Άντρες με τα όλα τους

Αν ψάχνετε την πιο ανατρεπτική κωμωδία, στο πνεύμα των καιρών θα την βρείτε στο θέατρο Βέμπο και στην παράσταση "Άντρες με τα όλα τους" που είναι βασισμένη στην κωμωδία "Ladies Night" των Νεοζηλανδών Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν. Τι είναι αυτό που κάνει την παράσταση τόσο ξεχωριστή; Τι άλλο από τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένη! Είναι μία δυνατή σύγχρονη, ανατρεπτική και γεμάτη σασπένς ιστορία και πρωταγωνιστεί μια ομάδα έξι ανδρών ηθοποιών : Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα και των τεσσάρων μπριόζων γυναικών ηθοποιών: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλα Φούλοπ, Κατερίνα Στικούδη που έχουν μεγάλο γκελ στην κωμωδία. Στα υλικά συμπηρώστε τη μουσική, το χορό που μπορεί να φτάσει μέχρι το …. στριπτίζ και ασαφαλώς τη σκηνοθεσία. Η μαστόρισσα των μιούζικαλ Θέμις Μαρσέλλου ανέμειξε όλα αυτά τα βασικά υλικά και έφταιξε ένα χαρμάνι που θα σας κάνει να περάσετε καλά, αλλά και να προβληματιστείτε. 

Άντρες με τα όλα τους

Όλα ξεκινούν από μία απίστευτη ιδέα που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των ανδρών που ζουν στην Αθήνα μετά την πανδημία, αλλά και στις γυναίκες τους. Εν τω μέσω της ενεργειακής κρίσης, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι...Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να πάρουν ένα μεγάλο ρίσκο. Για την ακρίβεια να κάνουν ένα άλμα σε άγνωστα μονοπάτια. Αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!

Άντρες με τα όλα τους

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τους πάντες, καθώς η αντροπαρέα ξεπερνά τον εαυτό της. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Θανάσης Πατριαρχέας και ο Ντάνιελ Νούρκα τα δίνουν όλα σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική. Το θέατρο μας προτείνει πάντα τρόπους να "διασκεδάζουμε" την κατάστασή μας, όσο δύσκολη και να είναι, συνδυάζοντας το πικρό χιούμορ με τη ζωντάνια. 
 

Άντρες με τα όλα τους

Στην παράσταση παίζουν ακόμα σε διπλή διανομή και οι μικρές Ζώη Πετράκη και Ζέτα Μαστροδούκα. Η Μαίρη Τσαγκάρη έκανε τα σκηνικά της παράστασης, η Παναγιώτα Κοκκορού τα κοστούμια, ο Νικόλας Γουάστωρ ανέλαβε την ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία- μουσική επιμέλεια, η Άννα Αθανασιάδη τη χορογραφία και η Μελίνα Μάσχα τους φωτισμούς. 

Περισσότερες πληροφορίες

Άντρες με τα όλα τους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.