Οι πρώτες μεταμφιέσεις του Τάκη Ζαχαράτου στο "Sweet dreams... από κοντά"

Δείτε καλά τη φωτογραφία και απαντήστε στο ερώτημα: ποια περσόνα μιμείται ο Τάκης Ζαχαράτος στη νέα του παράσταση "Sweet dreams... από κοντά";

Τάκης_Ζαχαράτος_Sweet_dreams_από_κοντά

Ο μέγας περφόρμερ Τάκης Ζαχαράτος μας προσκαλεί σε ένα νέο σόου μεταμορφώσεων αποδεικνύοντας και πάλι, το πηγαίο ταλέντο και το αδιαμφισβήτητο μπρίο του! Ο χαμαιλέοντας της σκηνής έχει μιμηθεί εξαιρετικά ουκ ολίγες διασημότητες την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μιμή Ντενίση, την Άντζελα Δημητρίου, τη Μαρινέλλα και πολλές άλλες και τώρα, στο νέο του σόου με τίτλο "Sweet dreams... από κοντά", μεταμορφώνεται σε Μαρίνα Σάττι, Μαρία Σολωμού, Ιωάννα Τούνη, Τaylor Swift, Κορίνα και Σωσώ (από τα "Εγκλήματα") και πολλούς άλλους! 

Τάκης Ζαχαράτος Sweet dreams από κοντά

Αν θυμάστε τη Σωσώ την είχε γνωρίσει από κοντά κάνοντας guest στα θρυλικά τηλεοπτικά "Εγκλήματα”. Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς πως ως παιδί ήταν ντροπαλό, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πως αυτός, ο έξω καρδιά καλλιτέχνης, φρόντισε να αναπτύξει τα εκφραστικά του μέσα μέσα στα χρόνια. Έκανε μαθήματα φωνητικής με την Τζούλι Μασίνο, ενώ πολύτιμη εμπειρία του  χάρισαν οι επισκέψεις του στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική για να δει παραστάσεις και να παρακολουθήσει σεμινάρια. 

Τάκης Ζαχαράτος Sweet dreams από κοντά

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται σκληρά και η νέα του παράσταση, μελετημένη στη λεπτομέρεια της, θα συζητηθεί τη νέα θεατρική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Το "Sweet dreams... από κοντά" θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Embassy Theater.

Τάκης Ζαχαράτος Sweet dreams από κοντά

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αγαπημένοι Έλληνες συγγραφείς που θα ξανασυναντήσουμε στις παραστάσεις της σεζόν

Τα νεοελληνικά έργα, που ως επί το πλείστον αναφέρονταν σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, έδωσαν αφορμή για να γίνουν ωραίες παραστάσεις την περασμένη θεατρική σεζόν. Κάποιες από αυτές επιστρέφουν και κάνουν πρεμιέρα το διάστημα 3 με 9 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
03/10/2024

"Goodbye, Lindita": Στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου μετακομίζει η παράσταση του Μάριο Μπανούσι

Η βραβευμένη παραγωγή που ταξίδεψε το Εθνικό Θέατρο στην Ευρώπη κι όχι μόνο, επιστρέφει για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Γιατί είναι σημαντικοί αυτοί οι εννιά ξένοι συγγραφείς που βλέπουμε έργα τους σε επανάληψη;

Εννιά έργα επιστρέφουν στη σκηνή σε επανάληψη και μας δίνουν την αφορμή να ξανά δούμε ποια είναι τα στοιχείο εκείνα που κάνουν τους συγγραφείς τους ξεχωριστούς.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας. | Powered by Uber

The humans

Ο Άρθουρ Μίλερ δείχνει να αγγίζει τον Τσέχοφ σε αυτό το σύγχρονο έργο που στρέφεται γύρω από την –οικουμενική εντέλει– ιστορία μιας αμερικανικής οικογένειας. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας το συστήνει με μια παράσταση υψηλής σκηνικής θερμοκρασίας και ωραίων ερμηνειών. | Powered by Uber

12 παραστάσεις (ξανα)σηκώνουν φέτος αυλαία

Μέχρι τις 2/10 μετρήσαμε μια εβδομάδα γεμάτη θεατρικές παραστάσεις που επιστρέφουν στο σανίδι για ακόμα μια χρονιά.

Από Μηχανής Θέατρο: Παράταση προσφοράς προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις του

Δύο αγαπημένες κωμωδίες, οι "Ήρωες" του Ζεράλντ Σιμπλερά και ο "Φιάκας" του Δημοσθένη Κ. Μισιτζή, με δυνατά καστ ηθοποιών, ανεβαίνουν φέτος στο Από Μηχανής Θέατρο.