Κλείστε εισιτήρια με € 12 για τις παραστάσεις του Πορεία

Δείτε ποιες είναι οι σημαντικές παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία για τις οποίες πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την early bird προσφορά.

Έγκλημα και τιμωρία, Πορεία ©Μαρίζα Καψαμπέλη

Ο θεατρικός χάρτης ξεδιπλώνεται σιγά σιγά και οι θεατρόφιλοι πρέπει να κάνετε στρατηγικά βήματα για να καταφέρετε να δείτε όσο το δυνατό περισσότερες θεατρικές παραγωγές. Οι παραστάσεις του θεάτρου Πορεία για τη θεατρική σεζόν 2024-2025 ανακοινώθηκαν και έως τις 13 Σεπτεμβρίου μπορείτε να προαγοράσετε εισιτήρια στην τιμή των € 12, χάριν της early bird προσφοράς που προσφέρει το Πορεία.

Δυο επαναλήψεις

"Έγκλημα και τιμωρία” του Θανάση Τριαρίδη, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Θα επαναληφθεί με τους Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Στέλλα Βογιατζάκη, Δημήτρη Ήμελλο, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Δημήτρη Μπίτο, Μαριάννα Πουρέγκα, Σοφία Σεϊρλή. Από 25 Σεπτεμβρίου 2024 έως 20 Οκτωβρίου 2024 (για 20 παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή).

Περλιμπλίν και Μπελίσα
© Μαρίζα Καψαμπέλη
"Περλιμπλίν και Μπελίσα"

"Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε δραματουργία Έρις Κύργια, σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά.  Παίζουν οι Χρήστος Σαπουντζής, Δανάη Σαριδάκη, Μαριάννα Πουρέγκα /Φαίδρα Αγγελάκη (σε διπλή διανομή), Γιολάντα Μπαλαούρα, Έλενα Μελά και Περικλής Σιούντας. Από 28 Σεπτεμβρίου 2024 έως 13 Οκτωβρίου 2024 (για 6 παραστάσεις / Σάββατο & Κυριακή)"

Frankenstein & Eliza
© Μαρίζα Καψαμπέλη / 'Frankenstein & Eliza'
"Frankenstein & Eliza"

Νέες παραγωγές 

 "Frankenstein & Eliza"– ένα ολοκαίνουργιο έργο εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα της Μέρι Σέλεϊ και την ιστορία της ΤΝ, που υπογράφει η Έρι Κύργια. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου, πλαισιωμένος από μια ομάδα εκλεκτών καλλιτεχνών και εξαιρετικών ηθοποιών και με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Βίκτορ Φρανκενστάιν. Από 21 Νοεμβρίου 2024 έως 13 Απριλίου 2025 (Τετάρτη έως Κυριακή).

Ο θεός της σφαγής ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, Θέατρο Πορεία
©Giorgos Anastasakis
"Ο θεός της σφαγής"

"Ο θεός της σφαγής" της Γιασμίνα Ρεζά. Συμπαραγωγή με το  ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης
σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη με τους Ιώ Ασηθιανάκη, Φανή Γεωργακάκη, Γιώργο Κριθάρα, Φοίβο Παπακώστα. Από 23 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2024 (για 10 παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή).

Prima facie
Τάσος Βρεττός©
"Prima Facie"

"Prima Facie" της Suzie Miller. Συμπαραγωγή με τη Λυκόφως και την TWP. Ο συγκλονιστικός μονόλογος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Ερμηνεύει η Λένα Παπαληγούρα. Από 28 Οκτωβρίου 2024 έως 15 Απριλίου 2025 (κάθε Δευτέρα & Τρίτη).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Φλάι": Η πικρή σάτιρα της Στέλλας Ζαφειροπούλου επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Faust Bar Theatre

Η πικρή σάτιρα σχετικά με την ανθρώπινη απόγνωση στο δρόμο προς την αναζήτηση της ταυτότητας και της αποδοχής, επιστρέφει εννέα χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη παρουσίασή της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/09/2024

"Οι οικοδόμοι της Αυτοκρατορίας": Ο Μπορίς Βιάν παίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή

Ο αμφιλεγόμενος στην εποχή του συγγραφέας των "Θα φτύσω στους τάφους σας" και "Αφρός των ημερών", Μπορίς Βιάν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή.

Θέατρο Σταθμός: Νέα σεζόν με 16 παραστάσεις και άξονες το ελληνικό έργο και την ετερότητα

Το φετινό ρεπερτόριο παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Σταθμός, Μάνος Καρατζογιάννης, που φέτος κλείνει οκτώ χρόνια στο τιμόνι του, με οκτώ νέες και οκτώ θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη.

"Moonwalk": Μια μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στον Michael Jackson

Η παράσταση του Europaballett St. Pölten φέρνει στη σκηνή του Christmas Theater την αξεπέραστη τέχνη και την κληρονομιά του Michael Jackson, συνδυάζοντας χορό, μουσική και οπτικά εφέ.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανεβάζει το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου με ένα all star cast

Η μαύρη κωμωδία για τον παραλογισμό στην Ελλάδα του 2.0 με τίτλο "Κανόνια και τρομπέτες" έρχεται στο θέατρο Εμπορικόν.

"Ικέτιδες": Sold out Ηρώδειο και προσθήκη νέας παράστασης στον Λυκαβηττό

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την παράσταση της εμβληματικής τραγωδίας του Αισχύλου στο Ηρώδειο, προκαλώντας την προσθήκη μιας νέας και τελευταίας παράστασης.

Studio Μαυρομιχάλη: Δύο παραστάσεις επιστρέφουν με ειδική προσφορά εισιτηρίων

Το Studio Μαυρομιχάλη, μετά από συνεχή sold out, επαναφέρει τις επιτυχημένες παραστάσεις "Το Κιβώτιο" και "Ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης", με προνομιακή τιμή εισιτηρίων.