Ο Christopher Lambert πρωταγωνιστεί στο μουσικοχορευτικό "Blind Forgiveness"

Ο Christopher Lambert έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την παράσταση "Blind Forgiveness" που θα παιχτεί στο Θέατρο Παλλάς.

Christopher Lambert
     

Tο θέατρο Παλλάς, υποδέχεται τον Christopher Lambert, πρωταγωνιστή στη Rock Ballet Opera "Blind Forgiveness" ή "Αγάπη είναι ν ’αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει" που θα ανοίξει την αυλαία του Θεάτρου Παλλάς, τη Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του θρυλικού Ταρζάν, των ταινιών Χαϊλάντερ, ο συμπρωταγωνιστής του Σων Κόννερυ (Χαϊλάντερ ο Αθάνατος, Χαϊλάντερ 2 - η επιστροφή και Χαϊλάντερ 3 - ο μάγος), αλλά και τόσο άλλων σπουδαίων παραγωγών, μέχρι της πρόσφατης συμμετοχής του στην τηλεοπτική σειρά  Blacklist στο Netflix, έχει τιμηθεί με το βραβείο Σεζάρ - βραβείο καλύτερου ηθοποιού, για την ερμηνεία του στην ταινία του Λυκ Μπεσσόν, Μια νύχτα στον υπόγειο (1985). 

Το διάσημο ηθοποιό, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα  για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε να παρουσιάζει μέρη του λιμπρέττου και της πλοκής, αναλύοντας και εξηγώντας την πρωτότυπη μορφή παράστασης, και  παράλληλα, θα ερμηνεύσει ένα από τα χαρακτηριστικά τραγούδια της. 

 

Rock Ballet Opera "Blind Forgiveness”

Ο σύγχρονος κόσμος της τέχνης του μπαλέτου, το φημισμένο Astana Ballet Theatre συναντά τη ροκ εκδοχή του, μέσα από τη θεατρικοποιημένη διαδρομή της παραγωγής, η οποία συνδυάζει δύο κατευθύνσεις. Το κλασικό μέρος του χορού συνδέεται αρμονικά με το κλασικό μέρος της συμφωνικής ορχήστρας, με ροκ εκτελέσεις, εμπλουτίζοντας τις κλασικές δομές με νέες μορφές και ιδέες. Το πρωτότυπο λιμπρέττο, αποτελούμενο από 12 σκηνές, περιγράφει μία καθημερινή φαινομενικά ιστορία της σύγχρονης κοινωνίας και καταδεικνύει ότι πολλές φορές οι προτεραιότητες απέχουν από τις ευγενείς προθέσεις. Η συνάντηση του νεαρού ήρωα με την τυφλή κοπέλα, τη Νατάλια, που επανακαθορίζει το σκοπό της ζωής του, δίνοντάς του την ευκαρία να ξεφύγει από το σκοτεινό κόσμο της σκληρότητας και του κακού και να δει και πάλι το λαμπερό φως της καλοσύνης και της αγάπης.

Οι συνθέσεις είναι του Smirnov Arsenii και η σκηνοθεσία του Alexander Mogilev. Γυναίκα σολίστ είναι η Fernandez Menes και άντρας σολίστ ο βραβευμένος Julian Mackay. Τη μουσική διεύθυνση της Συμφωνικής Ορχήστρας έχει αναλάβει ο ιδρυτής της, Arman Urazgaliev. Χορογραφεί ο Kirill Radev.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Όσα συνέβησαν στο καθεστώς Τσαουσέσκου καταγράφει η παράσταση "…Δύο πορτοκάλια για τα Χριστούγεννα…"

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μάρκελλος υπογράφει ένα νέο θεατρικό εγχείρημα που ακροβατεί ανάμεσα στο ιστορικό ντοκουμέντο και τη μυθοπλασία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
06/09/2024

Ατακαδόρικο χιούμορ και γέλιο στο "Μία μέλισσα τον Αύγουστο" που κατεβάζει αυλαία

Ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης και μια ωραία ομάδα ηθοποιών, φωτίζουν για λίγο ακόμα τη σκηνή του θερινού Λαμπέτη με αιγαιοπελαγίτικο φως με αφορμή την κωμωδία "Μία μέλισσα τον Αύγουστο".

"Dancells": Τριήμερο φεστιβάλ χορού στις φυλακές Κορυδαλλού

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens παρουσιάζεται το φεστιβάλ "Dancells/Dance/Festival" στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.

"Η Ληστεία της Συμφοράς": Χάος και ανατροπές στη σκηνή του Λαμπέτη

Μια θεότρελη συμμορία, ένα διαμάντι και... όλα γίνονται άνω κάτω μέσα σε μια νύχτα στην ανατρεπτική κωμωδία "Η Ληστεία της Συμφοράς" που θα σκηνοθετήσει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί την Κατερίνα Λέχου

Η αμείλικτη πραγματικότητα εισβάλλει στη θεατρική σκηνή του Επί Κολωνώ με το "Linda" της Βρετανίδας συγγραφέως Penelope Skinner, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.

Αργύρης Ξάφης: Η επιστροφή με ένα καθηλωτικό μονόλογο και η απόρριψη επιχορήγησης

Την ωραία παράσταση που παρουσίασε πέρυσι θα επαναλάβει ο Αργύρης Ξάφης, αλλά για τη νέα σεζόν ετοιμάζεται να προχωρήσει χωρίς επιχορήγηση αφού η πρόταση της ομάδας του απορρίφθηκε για μη καλλιτεχνικούς λόγους.

Το Από Μηχανής Θέατρο ανακοινώνει προσφορά προπώλησης για τις παραστάσεις του

Δύο αγαπημένες κωμωδίες με "Ήρωες" και απατεώνες που συναρπάζουν, ανεβαίνουν φέτος στο Από Μηχανής Θέατρο.