"Στέλιος Καζαντζίδης - Υπάρχω": Στο Θέατρο Άλσος η μουσικοθεατρική παράσταση για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή

Η ζωή και οι αξέχαστες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη ενέπνευσαν μια νέα παραγωγή που θα ανέβει στη σκηνή τον Ιούλιο, βασισμένη, μεταξύ άλλων, σε αφηγήσεις της συζύγου του.

Στέλιος Καζαντζίδης

Λίγο πριν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, η ζωή και τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη γίνονται η αφορμή για τη δημιουργία μιας μουσικοθεατρικής παράστασης αφιερωμένης στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή με τίτλο "Στέλιος Καζαντζίδης - Υπάρχω”. Στο Θέατρο Άλσος θα παρουσιαστεί η παράσταση που μας ταξιδεύει στο έργο, τα αμέτρητα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε με ένα εντελώς προσωπικό τρόπο και την μυθιστορηματική ζωή της μυθικής αυτής φιγούρας της ελληνικής μουσικής. Βασίζεται στις μοναδικές αφηγήσεις της συζύγου του, Βάσως Καζαντζίδη, και σε κείμενα του στιχουργού Ηλία Φιλίππου

Στην ιδέα της παράστασης συμπράττουν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος στην παρουσίαση και ο Νίκος Σούλης ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία. Τις μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή θα τραγουδήσουν στην παράσταση δύο γνήσιες λαϊκές φωνές, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Γιώργος Δασκουλίδης

Η παράσταση "Στέλιος Καζαντζίδης - Υπάρχω” έρχεται στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 23 Ιουλίου (8.30 μ.μ.). 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αιμίλιος Χειλάκης: "Το σπουδαίο στην τέχνη είναι να νιώθεις ότι κάποιος μίλησε για σένα"

Μιλήσαμε με τον έμπειρο ηθοποιό και σκηνοθέτη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τον "Κατά φαντασίαν ασθενή" του Μολιέρου με τον οποίο περιοδεύει το φετινό καλοκαίρι (πρεμιέρα 8/7, θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"), για τον κοινωνικό ρόλο της τέχνης και για πολλά ακόμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
03/07/2024

"ΜΙΝΤΑΤΙ": Μια χορευτική τελετουργία στο Φεστιβάλ Αθηνών που συνδέει το "απέχω" με το "συμμετέχω"

Δείτε πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση χορού της Τζένης Αργυρίου που συνεχίζεται για μία ακόμα βραδιά, ενώνοντας την κληρονομιά των παραδοσιακών και λαϊκών ελληνικών χορών με σύγχρονες χορογραφικές πρακτικές.

Αποκλειστικό: Η Γιώτα Φέστα συναντά τον Γιώργο Καραμίχο στο "Outro" τη νέα σεζόν

Στο σύγχρονο έργο του Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί. Ο δημιουργός που μαθήτευσε δίπλα στον Ίβο Βαν Χόβε αφηγείται την ιστορία ενός συγγραφέα που επιστρέφει στο πατρικό του, σ’ ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, στο ΠΛΥΦΑ.

Ξεκινά το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η κορυφαία διοργάνωση σύγχρονου χορού και μία από τις πιο σημαντικές στην Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιουλίου με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 19 παραστάσεων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου επιστρέφει για 10η χρονιά

Η διοργάνωση σε καλλιτεχνική διεύθυνση Παντελή Βούλγαρη επανέρχεται τον Ιούλιο, με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει θέατρο ("Ικέτιδες", "Όρνιθες", "Μια άλλη Θήβα" κ.ά.), μουσική (Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Nalyssa Green κ.ά.) και κινηματογραφικές προβολές.

Φεστιβάλ Επιδαύρου: Έναρξη με παγκόσμια πρεμιέρα και παρουσίαση δύο νέων ελληνικών μονολόγων

Το πρώτο διήμερο του Φεστιβάλ Επιδαύρου, στις 5 και 6 Ιουλίου, αναμένεται πανηγυρικό, με τη μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή της "Ιφιγένειας η εν Αυλίδι", σε σκηνοθεσία Τιμοφέι Κουλιάμπιν, με έναν εκλεκτό ελληνικό θίασο, αλλά και τη σπονδυλωτή παράσταση των έργων της Βίβιαν Στεργίου και του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στο μικρό θέατρο.

Σε Δαλιδά μεταμορφώνεται ξανά η Όλγα Βενέτη

Με άξονα τα γνωστά σε όλους τραγούδια της Γαλλίδας τραγουδίστριας, ο Γιώργος Βάλαρης έγραψε και σκηνοθετεί μία πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Άλσος.