"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

“Sketches from life” είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

INK ©Julian Mommert

Όσο ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα καταδιώκει και θα καταδιώκεται, επί σκηνής, από το σώμα του πόθου στις πέντε τελευταίες παραστάσεις του "Ink" που έγιναν αμέσως sold out, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εξασφάλισε, για ισάριθμες μέρες, την αποκλειστικότητα της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδιά του "Sketches from life”

Sketches from life INK Δημήτρης Παπαϊωάννου

Οι εκδόσεις ΝΟΜΑΣ συνέλεξαν τα σχέδια εκ του φυσικού, που ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δημιούργησε τα τρία τελευταία καλοκαίρια στην Ανάφη, και θα διαθέσουν το συλλεκτικό αυτό βιβλίο αποκλειστικά στο Μέγαρο πριν κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Sketches from life INK Δημήτρης Παπαϊωάννου

Η γεμάτη φως ματιά του ζωγράφου Παπαϊωάννου πάνω στα γυμνά σώματα που λιάζονται στο Κυκλαδίτικο νησί, σε μια "σκηνοθετημένη" από τον ίδιο έκδοση, είναι ο πλήρης αντίποδας της σκοτεινής παράστασης που ταξίδεψε τον κόσμο και επιστρέφει στο Μέγαρο απ’ όπου και ξεκίνησε. Ένα αισθησιακό καλωσόρισμα στο καλοκαίρι που έρχεται, που θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Μ Shop  - To Kατάστημα του Μεγάρου, από 22 έως 26 Απριλίου, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Sketches from life INK Δημήτρης Παπαϊωάννου

Η έκδοση των 240 σελίδων είναι στην αγγλική γλώσσα με μεταφράσεις των κειμένων στα ελληνικά.

Ένθετο: Κόμικς. Ανατύπωση του έργου "Ανάφη’’ από το ιστορικό queer-punk fanzine, Κοντροσόλ στο Χάος, του 1987.

Ink
©Julian Mommert
Ink

>> Διαβάστε περισσότερα για το "Ink" παρακάτω:
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.