Θέμις Μπαζάκα: "Έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή"

H βραβευμένη ηθοποιός, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, μιλά στην Madame Figaro για το χρόνο, την τύχη που φτιάχνουμε μόνοι μας και τις λαχτάρες της ζωής.

Θέμις Μπαζάκα

Ταξιδεύει στο κόσμο και στην ζωή, ταξιδεύει και  στις ψυχές των ηρωίδων που ερμηνεύει στο θέατρο, το σινεμά, τις τηλεοπτικές σειρές που την απολαμβάνουμε. Διακεκριμένη και βραβευμένη ηθοποιός, η Θέμις Μπαζάκα,  θέτει η ίδια τους όρους του παιχνιδιού, σκηνοθετώντας  την προσωπική της ερμηνεία στην μεγάλη παράσταση της ζωής, αντλώντας δύναμη από την λαχτάρα της να γευτεί όλες τις ομορφιές αυτού του κόσμου, μέσα της και έξω, στην καθημερινότητα και στην τέχνη της στην Αθήνα που ζει και όπου αλλού την οδηγεί το ταξίδι, η επιθυμία, η περιέργειά της. Να τα ζήσει όλα έχοντας ήδη ζήσει πολλά. Ο κόσμος την περιμένει όπως και το θεατρικό σανίδι του θεάτρου Μουσούρη, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί μαζί με άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς στο έργο του Στίβεν Κάραμ "The humans” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Από μια καλή σύμπτωση, την ημέρα της συνέντευξης, η Θέμις Μπαζάκα είχε τα γενέθλιά της.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.