"Σεσουάρ για δολοφόνους": Αναβολή της σημερινής παράστασης λόγω πανελλαδικής απεργίας

Πώς μπορείτε να μεταφέρετε τα εισιτήρια της παράστασης του θεάτρου Λαμπέτη σε νέα ημερομηνία.

Σεσουάρ για δολοφόνους

Στο θέατρο Λαμπέτη ακυρώνεται η σημερινή παράσταση για το "Σεσουάρ για δολοφόνους" λόγω συμμετοχής των συντελεστών στην πανελλαδική απεργία. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα μεταφέρουν σε νέα ημερομηνία στο τηλέφωνο 2111000365 και στο sesouar106@gmail.com

Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννης Απέργης, Άνδρη Θεοδότου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αρετή Πασχάλη πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη κωμωδία των Μέριλιν Έιμπραμς και Μπρους Τζόρνταν, σε ελληνική διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου, που αποτελεί την μακροβιότερη παράσταση του ελληνικού θεάτρου, αφού παίχτηκε επί δεκατρείς σεζόν όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Φέτος διανύει την τρίτη της χρονιά μετά το comeback, πιο δυναμική και διαδραστική από ποτέ στη νέα σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη

Σεσουάρ για δολοφόνους

Μια παράσταση για τους λάτρεις της διάδρασης και της διαλεύκανσης εγκλημάτων, όπου το ίδιο το κοινό συμμετέχει ενεργά στην επίλυση της μυστηριώδους δολοφονίας μίας γυναίκας που μένει πάνω από το κομμωτήριο "Hair Studio Anthony" του Τόνι Λέπουρα, με διαφορετικό φινάλε κάθε βράδυ. Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνι, η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα, η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας; Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι. Μαζί του και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σεσουάρ για δολοφόνους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε. Είναι ο δολοφόνος ο Τόνυ o κομμωτής, η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα, η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας; Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι. Μαζί του και ο… πανέξυπνος βοηθός του ο Πανάγος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.