Η Idra Kayne συναντάει τον Χρήστο Νικολάου στο "Red Jasper" σε μία μουσική performance

Μας καλούν να κουνήσουμε γοφό σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με πολύ χιούμορ και χορό.

Idra Kayne Χρήστος Νικολάου

Ο "αφρικανικός γατόπαρδος" Idra Kayne μαζί με τον "μπλέκομαι παντού" Χρήστος Νικολάου (ναι, έτσι ακριβώς χαρακτηρίζουν ο ένας την άλλη και τούμπαλιν) επανέρχονται δριμύτεροι μετά την περσινή άνοιξη με το "Καλά θα πάει αυτό, #ti_theloun_pali_aftoi". Η τραγουδίστρια που είναι και ηθοποιός και ο ηθοποιός που είναι και τραγουδιστής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα γκλιτεράτο σόου, που συνδυάζει μελωδίες - ένοχες απολαύσεις μας σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s μαζί με μπόλικο χιούμορ και άλλη τόση τρέλα. Προλάβετε μία από τις τρεις ακόμα Παρασκευές στις 26 Ιανουαρίου, 9 και 16 Φεβρουαρίου, στο Red Jasper Cabaret Theater.

Idra Kayne

Διαβάστε Επίσης

Με αφορμή τη συνέχεια της συνεργασίας τους ας θυμηθούμε τι δήλωναν στο "α" τον περασμένο Μάιο η Idra Kayne και ο Χρήστος Νικολάου με αφορμή τη συνεργασία τους: "Μας έφερε κοντά το θέατρο. Δουλέψαμε μαζί σε μια παράσταση το ‘19, αν και είχαμε ρίξει και κάποιες κλεφτές ματιές σε μια οντισιόν πριν πολλά πολλά χρόνια. Μετά ήρθε ο Covid κι επειδή μένουμε πολύ κοντά περάσαμε πολλές ώρες μαζί εκείνη την περίοδο”, σχολιάζει η Idra Kayne, ενώ ο Χρήστος Νικολάου συμπληρώνει: "Πάντα σκεφτόμουν κι έλεγα στην Idra: "Έλα να κάνουμε κάτι μαζί”. Μέχρι που ήρθε τελικά η στιγμή αυτό να συμβεί”. Φαίνεται ότι η παράσταση, πίσω από τους ύμνους "It’s raining men”, "Του Αιγαίου τα μπλουζ", "Hot Stuff" και "Είναι φάση το αγόρι”, έχει στον πυρήνα της τη σχέση και το χιούμορ των ερμηνευτών. Άλλωστε, και οι δύο παραδέχονται ότι οι χαρακτήρες τους στη σκηνή είναι βασισμένοι στους ίδιους, καθώς είναι και οι δύο… "γελοίοι τύποι”.

Χρήστος Νικολάου

Η ιδέα και τα κείμενα είναι του Χρήστου Νικολάου. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Στράτος Καραγιάννης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Καλά θα πάει αυτό! #ti_theloun_pali_aftoi

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 140 '

Ο “αφρικανικός γατόπαρδος” Idra Kayne και ο “μπλέκομαι παντού” Χρήστος Νικολάου σας υποδέχονται σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο και παρουσιάζουν μια φανταστική μουσική περφόρμανς. Εκείνη τραγουδίστρια που παίζει…Εκείνος ηθοποιός που τραγουδά… Και οι δύο μαζί ένα μοναδικό δίδυμο που κάνει έκρηξη στη σκηνή! Μας καλούν να κουνήσουμε γοφό σε ρυθμούς disco, 80’s, 90’s, 00’s σε ένα πρόγραμμα με ένοχες ηδονές, τραγούδια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, ακόμα και όσοι δεν το παραδεχόμαστε. Μουσική, Χορός, θέατρο, παγιέτες, ιερές μυήσεις, sex , νυφικά και καλοκαιρινές διακοπές... δεν ξέρουμε αν είναι για πάντα...αλλά σίγουρα θα είναι για 4 Παρασκευές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.