"OK, boomer": Μια ματιά στη νέα κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη

Βλέπουμε φωτογραφίες από το δέκατο θεατρικό πόνημα που παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς μαζί με τη Φαίδρα Δρούκα, για ένα ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα μετά μουσικής (από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο).

OK, boomer © Γιώργος Καλφαμανώλης

O Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει στο Μικρό Παλλάς, το δέκατο θεατρικό του πόνημα με τον τίτλο "OK, boomer". Πρόκειται για μια προσπάθεια να συνυπάρξει σκηνικά αυτός και η Φαίδρα Δρούκα. Οι δυο τους ανεβαίνουν στη σκηνή του Μικρού Παλλάς κι ό,τι γίνει... Δίπλα τους, μόνιμος και μουσικός ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

OK, boomer
© Γιώργος Καλφαμανώλης

OK, boomer
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Λίγα λόγια για το έργο

 

Ο Θοδωρής και η Φαίδρα αγαπιούνται! Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας… Δεν συμφωνούν. Σχεδόν σε τίποτα. Απορίας άξιο που αγαπιούνται κιόλας. Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία! Ένα ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα που αν δεν γίνει, δεν κόβεις εισιτήρια. Τους παρακολουθεί ο Αλκιβιάδης σαν την κουτσομπόλα και παίζει όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφτεί, ζωντανά, μόνος του. Σαν συμφωνική ορχήστρα. Καλά θα πάει αυτό…

OK, boomer
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει ο Άγις Παναγιώτου, τους φωτισμούς ο Χρήστος Τζιόγκας και το video art είναι του Παντελή Μάκκα. Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Προπώληση με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

OK boomer

  • Stand up Comedy

Ο Θοδωρής κι η Φαίδρα αγαπιούνται. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας. Δεν συμφωνούν. Σχεδόν σε τίποτα. Απορίας άξιο που αγαπιούνται κιόλας. Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία! Μιλούν και για τους άλλους και κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα. Ένα ξεκαρδιστικό ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα που αν δεν γίνει, δεν κόβεις εισιτήρια. Καθόλη τη διάρκεια, τους παρακολουθεί ως άγρυπνος φρουρό (ή μάλλον ως μέγας… «κουτσομπόλης») ο Αλκιβιάδης, ενώ παίζει όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφθεί, ζωντανά και μόνος του. Σαν να ήταν συμφωνική ορχήστρα. Καλά θα πάει αυτό…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.