Η κωμωδία "Όλοι στα καζάνια σας" επιστρέφει με νέες ημερομηνίες

Τις αναβληθείσες παραστάσεις του καλοκαιριού λόγω καύσωνα αναπληρώνει το Σεπτέμβριο η κωμωδία του Πέτρου Α. Καφαντόγια.

Όλοι στα καζάνια σας

Με ανανεωμένες ημερομηνίες επιστρέφει η κωμωδία "Όλοι στα καζάνια σας" τον Σεπτέμβριο, σε συγγραφή και σκηνοθεσία του Πέτρου Α. Καφαντόγια, έπειτα από τις παραστάσεις του καλοκαιριού που αναβλήθηκαν λόγω καύσωνα στις 12-19 και 26 Ιουλίου. Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στον κήπο του Πολυχώρου Αλεξάνδρεια, στις 6, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Σαίξπηρ), Ιωάννα Προσμίτη (Ζελζεβούλα), Έφη Χαντζούλη (κατάρα του Σαίξπηρ), Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (Άμλετ), Αντώνης Καφαντόγιας (Μπάμπης ή λόρδος Ελλήν), Πέτρος Καφαντόγιας (Χάρος), Αναστασία Ποντίκα (Λόρδος Έλγιν, Άδης).    

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα 14 ετών και άνω.

Όλοι στα καζάνια σας

Λίγα λόγια για το έργο

Καζάνια της κόλασης... Χειροποίητα, κατασκευής, κατά το μύθο, του ιδίου του Ηφαίστου, ανεκτίμητης μουσειακής αξίας. Αρκεί να μην καταφέρει ο Λόρδος Έλγιν, ο γνωστός κλεφταράς που σήκωσε από την Ακρόπολη τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τα πούλησε στο Βρετανικό Μουσείο έναντι αδράς αμοιβή και τώρα βιοπορίζεται με τοκογλυφίες και διάφορα μικροεγκλήματα στον Κάτω Κόσμο, να κλέψει ένα καζάνι και το πουλήσει κι αυτό στο Βρετανικό  Μουσείο. Κόλαση χωρίς καζάνια… Άραγε πως θα φαντάζει; Σαν το κέντρο της Αθήνας, θα είναι άχαρη και γκρι ή μήπως όχι; Ο διάβολος σε αυτή την κωμωδία δεν είναι Έλληνας για να τους πει και ευχαριστώ που μας τα κλέψατε, είναι όμως φιλέλληνας.       

Πληροφορίες στο τηλ. 6946 714 383.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όλοι στα καζάνια σας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Το ξεκαρδιστικό όσο και καυστικό έργο εξελίσσεται στην Κόλαση, όπου τριγύρω υπάρχουν καζάνια που σιγοβράζουν. Τα καζάνια, αν και ανεκτίμητης μουσειακής αξίας, κινδυνεύουν από τον Λόρδο Έλγιν, που βρίσκεται εκεί και βιοπορίζεται κάνοντας τοκογλυφίες. Εκείνος προσπαθεί να κλέψει ένα από αυτά και να το πουλήσει και αυτό στο Βρετανικό Μουσείο, καθώς αποτελεί το μοναδικό έκθεμα και από τους δύο κόσμους (Επάνω και Κάτω) που λείπει από τη μακάβρια συλλογή του. Άραγε πώς θα φαντάζει η Κόλαση χωρίς καζάνια; Θα είναι άχαρη σαν το κέντρο της Αθήνας; Ή μήπως όχι; Όπως και να έχει, ο "Μικρός Αριστοφάνης” έχει φροντίσει το… end να είναι happy!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.