Slava's Snowshow: Η τέχνη των κλόουν σε ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους

Μια μοναδική διαδραστική εμπειρία έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς. Ο θρυλικός Σλάβα Πολούνιν υπογράφει μια παράσταση γεμάτη κλόουν, εκπλήξεις και… ζαβολιές, όπου «χιόνι» και φούσκες μας συντροφεύουν πίσω σε ένα ταξίδι στην παιδική ηλικία.

Slava's Snowshow Pascal Ito©

Με 12.000 παραστάσεις σε 40 χώρες και 225 πόλεις και 20 διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Ολίβιε, το "Slava's Snowshow" επιστρέφει στην Ελλάδα υποσχόμενο να μας μεταφέρει στον κόσμο των θαυμάτων. "Υπερθέαμα που κόβει την ανάσα", "αριστούργημα της κωμωδίας", "ήδη κλασικό σόου που δεν πρέπει να χάσετε": όπως και αν έχει περιγραφεί από τα κορυφαία διεθνή μέσα, το διαδραστικό σόου είναι μια οπτική και συναισθηματική εμπειρία για όλη την οικογένεια, που δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Και πώς θα μπορούσε να χωρέσει σε λίγες λέξεις η σιωπηλή δύναμη μιας παράστασης που βασίζεται στην παιχνιδιάρικη τέχνη των κλόουν;

Slava Snowshow
Aya Rufin©

Η υπόθεση είναι απλή: ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Σλάβα, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη του. Προορισμός του, η γοητευτική φύση της Ανταρκτικής. Αν και αναμένει να είναι μακριά από όλους και όλα, συναντά κάτι απρόσμενο! Χιλιάδες πιγκουίνοι (πράσινοι κλόουν), ζαβολιάρηδες, αστείοι, αδέξιοι και κυρίως άκρως κοινωνικοί, δεν τον αφήνουν σε ησυχία! Μέσα από την επαφή τους, θα ανταλλάξουν συνήθειες, θα μιμηθούν συμπεριφορές και θα μάθουν νέα πράγματα, ξεσηκώνοντας ταυτόχρονα το θέατρο Παλλάς (από 5 έως 9/4). Ένας κατακλυσμός από πολύχρωμες φούσκες, μία φαντασμαγορική χιονοθύελλα και ένας τεράστιος ιστός αράχνης είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους θεατές.

Slava's Snowshow
Veronique Vial©

Ο δημιουργός του "Slava's Snowshow", ο μάστερ της τέχνης των "αφελών" και των ονειροπόλων, δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Ρώσο κλόουν Σλάβα Πολούνιν. Με πρώτη έμπνευση τον Τσάρλι Τσάπλιν και έχοντας διανύσει πια μακρά πορεία, o Πολούνιν παραδέχεται ότι γεννήθηκε για να είναι κλόουν. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την παράστασή του "ένα ταξίδι στην παιδική ηλικία", που θα μαγέψει τα παιδιά και θα ενώσει τους μεγάλους με το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Slava's Snowshow
Veronique Vial©

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Slava's Snowshow

  • Performance
  • Διάρκεια: 100 '

Το φαντασμαγορικό διαδραστικό πολυθέαμα με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «κλόουν-πιγκουίνων» για όλη την οικογένεια με την υπογραφή του μεγαλύτερου εν ζωή μίμου Σλάβα Πολούνιν κλείνει 20 χρόνια.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Γιατί η "Ορέστεια" από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο εγγράφεται στις σπουδαιότερες σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος;

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με το Εθνικό Θέατρο έκανε πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με μία μυσταγωγική παράσταση της αισχυλικής τριλογίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.