Updated | "Ραντεβού με τον Τάκη" Ζαχαράτο στο Παλλάς

Ο ταλαντούχος περφόρμερ ετοίμασε τη νέα του παράσταση και την παρουσιάζει για επτά συλλεκτικές παραστάσεις από τα τέλη Απριλίου.

Τάκης Ζαχαράτος Παλλάς Μαρία Σαλταούρα©

"Ραντεβού… με τον Τάκη!" μας δίνει ο Τάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Παλλάς με τη νέα του παράσταση. Ο χαρισματικός περφόρμερ, μετά τις sold out εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στο κεντρικό θέατρο της Αθήνας (όπου τον είχαμε δει τελευταία το 2021 με το "Ζω για σένα") με πολύ όρεξη για να μάς παρουσιάσει μια λαμπερή γιορτή γεμάτη σάτιρα, χορό και τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο ίδιος υπογράφει τα κείμενα και τη σκηνοθεσία και φυσικά πρωταγωνιστεί σε ένα φαντασμαγορικό σόου με μεταμορφώσεις και μιμήσεις, όπου καυτηριάζει την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Στη νέα του παράσταση που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 22 Απριλίου για επτά συλλεκτικές βραδιές, ο Τάκης Ζαχαράτος έχει στο πλευρό του ζωντανή 9μελή ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση και τις ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Δημόπουλου.

Τάκης Ζαχαράτος Παλλάς
Μαρία Σαλταούρα©

Ο Δημήτρης Παπάζογλου υπογράφει τη σκηνική επιμέλεια, η Χαρά Τσουβαλά τα σκηνικά και ο Περικλής Μαθιέλλης τους φωτισμούς.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ραντεβού... με τον Τάκη!

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν ετοίμασε μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική γιορτή με πολύ χορό, τραγούδι, μεταμορφώσεις, μιμήσεις και σάτιρα της κοινωνικοπολιτικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας, με εννιαμελή ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.