Sold out ο "Σκρουτζ" στο Μέγαρο: Προστίθενται νέες παραστάσεις

Το «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll», η μιούζικαλ εκδοχή της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» του Κάρολου Ντίκενς με τον Πάνο Μουζουράκη στον ομώνυμο ρόλο, προσθέτει νέες ώρες παραστάσεων και νέες θέσεις για όλες τις ημερομηνίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάνος Μουζουράκης © Φώτης Φωτόπουλος

Μια πιο dark, rock ‘n’ roll, ανατρεπτική εκδοχή της "Χριστουγεννιάτικης ιστορίας" του Κάρολου Ντίκενς περιμένουμε από 22 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, του Στέφανου Κορκολή στη μουσική και την ενορχήστρωση και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στους στίχους. Ο Πάνος Μουζουράκης αναλαμβάνει τον ομώνυμο ρόλο στο "Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll". Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα της προπώλησης έγιναν ανάρπαστα όλα τα εισιτήρια. Δύο νέες ώρες παραστάσεων στις 8 μ.μ. προστίθενται στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023, ενώ ανοίγουν και περιορισμένες θέσεις για όλες τις ημερομηνίες μέσα στις επόμενες ημέρες.   
Ο Σκρουτζ μεταμορφώνεται σε έναν ξιπασμένο, παρηκμασμένο και δύστροπο ροκ σταρ της μουσικής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη φαντασμάτων νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει στάση ζωής, θα περάσει σύντομα κι εκείνος στην ιστορία. 

Πάνος Μουζουράκης

Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μαρίζα Τσάρη, Γιώργος Τσιαντούλας,  Μαριλού Κατσαφάδου, Θέμης Θεοχάρογλου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Adrian Frieling, Ηλέκτρα Σαρρή, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ζαχαρίας Γουέλα, Βαγγέλης Βογιατζής, Χριστόδουλος Στυλιανού, Σόνια Καλαϊτζίδου, Λήδα Καπνά, Κατερίνα Δημάτη, Ντένια Ψυλλιά, τα παιδιά Άρης Κρητικός, Μάριος Κρητικός, Μαρίλια Κουππάρη, Μάριος Μπούσκος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου-Ιωάννου, Σελήνα Παπανδρέου και η διεθνής μετζοσοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 125 '

Ένα μουσικό υπερθέαμα με ροκ διάθεση, βασισμένο στην κλασική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», που πέρυσι παρακολούθησαν περισσότεροι από 24.000 θεατές, με τη μόνη διαφορά ότι εδώ ο Σκρουτζ είναι ένας παρηκμασμένος και δύστροπος ροκ σταρ, τον οποίο επισκέπτονται τα φαντάσματα νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη των Έλβις Πρίσλεϊ, Μαρία Κάλλας, Έιμι Γουάινχαουζ, Φρέντι Μέρκιουρι, Μάικλ Τζάκσον, Τίνα Τέρνερ, Μπετόβεν και Μπομπ Μάρλεϊ, που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στους συνανθρώπους του, σύντομα θα περάσει στην ιστορία ως ένας ακόμη αδικοχαμένος αστέρας. Στην πορεία που θα τον παρασύρουν τα φαντάσματα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, θα συναντηθεί με τους ανθρώπους που τον διαμόρφωσαν μουσικά αλλά και ως προσωπικότητα και θα δει τις προτεραιότητές του στη μουσική αλλά και στην ίδια του τη ζωή με νέα ματιά. Πρόκειται για μια ελεύθερη απόδοση του έργου σε σύγχρονη γλώσσα με φράσεις ή εικόνες που ενδεχομένως να ενοχλήσουν, σε σχέση με τους θεατές ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.