Ζήσε "Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας" στο Olvio

Μια ξεκαρδιστική και γιορτινή κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία Θανάση Χλιάρα.

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας! John D. Carnessiotis©

Το Man's Theater παρουσιάζει στο Θέατρο Olvio την γιορτινή ξεκαρδιστική κωμωδία "Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας!", σε κείμενο και σκηνοθεσία του Θανάση Χλιάρα

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας
John D.Carnessiotis©

Παρίσι, παραμονή Χριστουγέννων. Μία ανερχόμενη θεατρική συγγραφέας δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της, που της δίνει μόνο δύο ημέρες προθεσμίας για να του στείλει το θεατρικό έργο που έχει υποσχεθεί, τη στιγμή που εκείνη δεν έχει καν αρχίσει την πρώτη σελίδα! Πρέπει να βρει άμεσα μία ιστορία ώστε να μην χάσει τη συμφωνία και να πληρωθεί για να μπορέσει να πληρώσει με τη σειρά της τον πολύ υψηλό λογαριασμό ρεύματος.

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας
John D.Carnessiotis©

Τότε έρχεται στη μνήμη της η γνωριμία της με μία θεότρελη οικογένεια Ελλήνων που είχε γνωρίσει πριν λίγα χρόνια και αποφασίζει να διακωμωδήσει τις σχέσεις τους. Φέρνει λοιπόν στον χώρο της, ένα διαμέρισμα airbnb, τα τέσσερα ζευγάρια της οικογένειας αυτής και αρχίζει να ξετυλίγει τις σχέσεις τους με τρόπο ξεκαρδιστικό. 

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας
John D.Carnessiotis©

Παίζουν οι Μαρία Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Μαρίνος, Στέλλα Κωνσταντάτου, Γιάννης Ντάσιος, Γεωργία Κακαρίνου, Δήμητρα Δερζέκου, Θανάσης Χλιάρας.

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας
John D.Carnessiotis©

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας!

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Μια ανερχόμενη συγγραφέας έχει προθεσμία δύο ημέρες για να παραδώσει το θεατρικό έργο στον παραγωγό της. Αποφασίζει να αναζητήσει την έμπνευση σε μια θεότρελη οικογένεια Ελλήνων που είχε γνωρίσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τι σχεδιάζει το Υπουργείο Πολιτισμού για το βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260;

Ολοκληρώθηκε η στρατηγική μελέτη για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Ε.Β.Μ.Ε. Α.Ε. (πρώην Τσαούσογλου), επί της Πειραιώς 260.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Φεστιβάλ Αθηνών: Οκτώ παραστάσεις με ελληνική υπογραφή φιγουράρουν στην πλατφόρμα εξωστρέφειας "grape"

Η Greek Agora of Performance επιστρέφει για δεύτερη χρονιά για να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη ελληνική δημιουργία του θεάτρου και του χορού.

Την ερχόμενη σεζόν υποδεχόμαστε το νέο Θέατρο Ψυρρή

Νέα προσθήκη αναμένεται στον θεατρικό χάρτη της Αθήνας με τη νέα χειμερινή σεζόν και η έναρξη θα γίνει με επιτυχημένη παράσταση-έκπληξη, που επιστρέφει ανανεωμένη ύστερα από χρόνια.

"Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου": Το Ηρώδειο τον Οκτώβριο έχει αέρα Παρισιού

Για μία μόνο βραδιά, το ρωμαϊκό ωδείο υποδέχεται τη μουσικοθεατρική παράσταση, με τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να υποδύονται τους φλογερά ερωτευμένους Φρεντερίκ Σοπέν και Ζωρζ Σαντ.

Πώς το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας έχει καταφέρει να κάνει έναν Γάλλο να αναφωνεί "Η Καλαμάτα είναι πλέον οι διακοπές μας!"

Άργησα 30 χρόνια να πάω στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αλλά επιβεβαιώνω και από πρώτο χέρι ότι ο καλλιτεχνικός αυτός θεσμός που έχει κάνει τη Μεσσηνιακή πόλη προορισμό για τους.ις απανταχού λάτρεις του χορού είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολιτιστικό τουρισμό.

Υπουργείο Πολιτισμού: Αύξηση χρηματοδότησης για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Υπογραφή νέας σύμβασης αξίας 1.270.000 ευρώ για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 30ής επετειακής χρονιάς του, ενισχύοντας την πολιτιστική ζωή και τη διεθνή προβολή της πόλης.

Γιατί η "Ορέστεια" από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο εγγράφεται στις σπουδαιότερες σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος;

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με το Εθνικό Θέατρο έκανε πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με μία μυσταγωγική παράσταση της αισχυλικής τριλογίας.