Athens Comedy Festival: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και ετοιμαστείτε για ένα διήμερο non stop κωμωδίας

Η πρώτη μέρα του Athens Comedy Festival ξεκίνησε δυναμικά στο Faliro Summer Theater. Εσύ ακόμα να κλείσεις το εισιτήριό σου;

big talk

Το Athens Comedy Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας της πόλης, σήκωσε αυλαία την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater, με τους θιασώτες του stand up και του improv να καταφθάνουν στη σκηνή του Φαλίρου για να απολαύσουν τα καλύτερα των ροκ σταρ της κωμωδίας. 45 και βάλε κωμικοί αλλά και διάσημοι καλεσμένοι παίρνουν το μικρόφωνο για να καταθέσουν ιστορίες, λογοπαίγνια, ατάκες και one liners, να αναμετρηθούν σε κωμικά battles και να ανοίξουν "μεγάλες συζητήσεις" με όλα όσα δεν ήξερες πως ήθελες να μάθεις. 

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, είδαμε το καθιερωμένο comedy club (θα επαναληφθεί με διαφορετικούς συμμετέχοντες το Σάββατο και την Κυριακή), όπου 13 κωμικοί, παλιότεροι αλλά νέοι στο χώρο, μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής. Οι Λάμπρος Φισφής, Χρύσα Κατσαρίνη,  Στέλιος Ανατολίτης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Πασπάτης, Παναγιώτης Κούδας, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Ειρήνη Ξυγκάκη, Γιάννης Ρούσσος, Μιχάλης Σεβαστέρης & Αλέξανδρος Χαριζάνης έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας highlights από τα κείμενά τους σε ένα ενενηντάλεπτο ασταμάτητου γέλιου.

Διαβάστε Επίσης

Αμέσως μετά, οι: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξαν με την απαραίτητη βοήθεια του κοινού μία late night κουβέντα, στο πλαίσιο του "Big Talk Live". Συζητήθηκαν τα πάντα με μόνο μία προϋπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό.

Όσο για το πώς θα απογειώσεις την παραστασιακή σου εμπειρία; Οι χορηγοί του Athens Comedy Festival 2022, το The Famous Grouse, το αγαπημένο ουίσκι της Σκωτίας, και οι ιδιαίτερες γεύσεις των αναψυκτικών και των mixers του Schweppes, θα κρατήσουν συντροφιά στον ουρανίσκο σου καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε βραδιάς. Και μην ξεχνάτε, το special offer για 2 άτομα με 1 εισιτήριο από το What’s Up για όλες τις παραστάσεις,* που συντροφεύει ιδανικά τη μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της κωμωδίας.
*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Προλαβαίνετε να κλείσετε τα εισιτήριά για τις δύο βραδιές του φεστιβάλ (17 και 18/9), ενός event που δεν πρέπει να χάσει κανένας λάτρης της όρθιας κωμωδίας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

athens comedy

Λάμπρος Φισφής

Big Talk Μακαλιάς

Ρούσσος

Κούδας

athens comedy

Big Talk Σαρακατσάνης

Big Talk Ανγελόπουλος

Χρύσα Κατσαρίνη

Στέλιος Ανατολίτης

athens comedy

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.