Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού

Ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με 14 διαφορετικές εκδηλώσεις ετοίμασαν οι δημιουργοί του Christmas Theater για το City Garden Festival.

Mamma mia Γιώργος Καλφαμανώλης©

Αέρα ελληνικού νησιού στην καρδιά της πόλης φέρνει το City Garden Festival by Christmas Theater για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του καλοκαιριού κάνει πρεμιέρα στις 25/6: Το "Mamma mia!" επιστρέφει ανανεωμένο σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου με έναν 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα. Στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον, που κινείται στους ρυθμούς των ΑΒΒΑ, πρωταγωνιστούν οι Ν. Κοντογεώργη, Αλ. Μπουρδούμης, Αφρ. Λιάντου, Γ. Χρανιώτης, Ντ. Παπαδημητρίου, Π. Αναστασοπούλου, Ιβ. Σβιτάιλο, Ίαν Στρατής, Ν. Κύρτσος. "Περσέα και Ανδρομέδα" (30/6) ανεβάζει η Κάρμεν Ρουγγέρη σε δικό της κείμενο και σκηνοθεσία, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια από τη Χριστίνα Κουλουμπή, τραγούδια και παραδοσιακή μουσική. Από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος, που φέτος μας τραγουδάει "Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου" σε μια παράσταση με πολύ κέφι, μεταμφιέσεις και σάτιρα.

Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού - εικόνα 1
Majesty Queen

Το "Majesty Queen", το βρετανικό μουσικό αφιέρωμα στους Queen με πρωταγωνιστή τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels, επιστρέφει στην Αθήνα μετά το sold out του περασμένου Σεπτεμβρίου (27/6). Ο Αργύρης Μπακιρτζής και η υπόλοιπη παρέα των Χειμερινών Κολυμβητών ανανεώνουν το ραντεβού με το πιστό κοινό τους (28/6). Και ο Ιούνιος κλείνει με τη μοναδική συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιώργου Περρή σε μια βραδιά με όμορφα ντουέτα (29/6).

Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού - εικόνα 2
"Piaf! The Show"

Οι Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας συνθέτουν ξανά μια "Ωραία παρέα" με αγαπημένα κλασικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών και ο Μάριος Φραγκούλης συναντα την Deborah Myers στο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι "Because We Believe" (6/7). Στο "Piaf! The Show", η παράφορη ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα με πρωταγωνίστρια τη Ναταλί Λερμίτ (11/7). Ο Μίμης Πλέσσας έρχεται με την ορχήστρα του και τον Κώστα Μακεδόνα, τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου για μια βραδιά με γενικό σύνθημα "Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι" (12/7).

Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Με τη συναυλία "Το τραγούδι απ’ την αρχή", ο Μίλτος Πασχαλίδης ανατρέχει στους 14 επιτυχημένους δίσκους του (28/7). Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band και παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία "Metallica & Symphony" (20/7). Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται μετά τα δύο περσινά sold out, πάντα με τη διάθεση του "αιώνιου έφηβου" (25/7) και τραγούδια από τη "Δική μας διαδρομή". Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου στήνει ένα live party με έντονους dance και funky ρυθμούς (27/7). Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα συνεχιστεί με παραστάσεις και τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.