Πάνος Παλαιολόγος

Πρόεδρος & Ιδρυτής HotelBrain


Όταν πριν από 16 χρόνια περίπου γνωρίστηκα με το «Αθηνόραμα», εγώ μόλις ξεκινούσα στη Σαντορίνη κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα – το management μικρών οικογενειακών ξενοδοχείων. Εκείνο πάλι ζούσε τη χρυσή περίοδο των περιοδικών. Που όμως -όπως ανακάλυψα πολύ σύντομα- χωρίς την έπαρση και την τύφλωση που θα μπορούσε να του προκαλέσει ο τίτλος του κορυφαίου εντύπου στη χώρα, αλλά, αντίθετα, με την δημοσιογραφική έρευνα και περιέργεια ένα με το DNA του, δεν σταματούσε να ψάχνει, να ερευνά, να μυρίζει, να γεύεται, να αφουγκράζεται και τελικά να ζει και να αγκαλιάζει στις σελίδες του κάθε τι καινούργιο στο οποίο πίστευε με πάθος.
Όταν αργότερα γνώρισα τους ανθρώπους πίσω από το brand “Αθηνόραμα” – την κα Ηλιοπούλου, την κα Μπουμπουρή, τον κο Κούκη, τον κο Αντωνόπουλο, τη Δέσποινα Ζευκιλή, κατάλαβα ότι το Αθηνόραμα ήταν ό.τι ακριβώς και οι άνθρωποί του. Ανοιχτόμυαλο/οι, καινοτόμο/οι, ανήσυχο/οι και με μία εμμονική διάθεση να αναδείξει την ποιότητα, όπου την εντόπιζαν οι δαιμόνιοι του ρεπορτάζ του.
Αθηνόραμα, Αθηνόραμα Travel, ΕΥ ΖΗΝ, Χρυσοί Σκούφοι και πιο πρόσφατα το digital σύμπαν του athinorama,gr – προσωπικές μου συνεντεύξεις, αμέτρητες παρουσιάσεις ξενοδοχείων που διαχεριζόμαστε από την Κρήτη μέχρι και το Μέτσοβο, κριτικές, δημοσιογραφικές αποστολές, βραβεύσεις....
16 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία μας, και παρακολοθώ με ενδιαφέρον το αμείωτο ενδιαφέρον τους να φιλοξενήσουν στις σελίδες τους ό,τι αξίζει και όχι ό,τι κρύβει απαραίτητα οικονομικό όφελος και πελατειακές σχέσεις, το πάθος τους για ολοκληρωμένα ρεπορτάζ αλλά κυρίως το ήθος και την ακεραιότητά τους που ξεδιπλώνεται με τη μορφή περιοδικού σελίδα σελίδα. Κι είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που πλέον μας έχουν δέσει ως οικογένεια.

Γι αυτό και για μένα το Αθηνόραμα δεν είναι περιοδικό. Είναι σταθερό... Με την έννοια της σταθερότητας που διαθέτουν όλες οι αξίες μας στη ζωή. Χρόνια Πολλά και γεμάτα Καινούργια Ύλη, «Αθηνόραμα»!


Δηλώσεις επωνύμων

Επετειακά θέματα