Zillers (The)
Ανακαινισμένο, με open kitchen και αναβαθμισμενη fine dining ατμόσφαιρα με διπλά λευκά τραπεζομάντηλα στα τραπέζια, το εστιατόριο στην ταράτσα του ομώνυμου ξενοδοχείου έχει εξαιρετική θεα στη Μητρόπολη των Αθηνών και τον Παρθενώνα. Ο νέος ταλαντούχος σεφ Βασίλης Ρούσσος που έχει αναλάβει τη γαστρονομία του ξενοδοχείου, προτείνει μια κουζίνα ελληνική και σύγχρονη που συνδυάζει φινέτσα και comfort λογική αρκετές φορές στο ιδιο πιάτο. Οι γεύσεις αναπτύθσσονται σε δυο menu degustation (€ 95 & 125) απ όπου ξεχωρίζουν το αβγολέμονο, η κοιλάδα της γαρίδας, ο Μυθος του Μελεαγρου, και το Οσα γνωριζουν τα κοράλλια.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€95 - €125
Σχετικά άρθρα
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2024 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΞέρουμε πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού
Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες της Αθήνας για το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου.
Zillers
Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.
Δύο αφορμές για "Zillers"
Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.