Σπύρος-Αντώνης
Παραδοσιακό στέκι με εξαιρετικά μαγειρευτά, αλλά και δυνατή σχάρα και τηγάνι.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€15 - €20
Πληροφορίες:
Και μεσημέρι. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;
Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/07/2024