Σπύρος-Αντώνης

Παραδοσιακό στέκι με εξαιρετικά μαγειρευτά, αλλά και δυνατή σχάρα και τηγάνι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Πληροφορίες:

Και μεσημέρι. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/07/2024