Psaropoula εν Αθήναις
Η «Psaropoula» της Καλλιθέας συνεχίζει την πορεία της στον χώρο του παλιού «42», που ανακαινίστηκε εκ βάθρων και απέκτησε μοντέρνο κυκλαδίτικο ύφος. Ο executive chef Νικήτας Κυρίτσης υπηρετεί τον γνώριμο, μοντέρνο ψαροφαγικό χαρακτήρα του μαγαζιού (καπνιστή ταραμοσαλάτα, αθηναϊκή, στρείδια, μακαρονάδες θαλασσινών), διανθισμένο με ορισμένες ασιατικές επιρροές. Κεφάτο γλέντι κάθε Κυριακή.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €40
Πληροφορίες:
Και μεσημ.