Psaropoula εν Αθήναις

Η «Psaropoula» της Καλλιθέας συνεχίζει την πορεία της στον χώρο του παλιού «42», που ανακαινίστηκε εκ βάθρων και απέκτησε μοντέρνο κυκλαδίτικο ύφος. Ο executive chef Νικήτας Κυρίτσης υπηρετεί τον γνώριμο, μοντέρνο ψαροφαγικό χαρακτήρα του μαγαζιού (καπνιστή ταραμοσαλάτα, αθηναϊκή, στρείδια, μακαρονάδες θαλασσινών), διανθισμένο με ορισμένες ασιατικές επιρροές. Κεφάτο γλέντι κάθε Κυριακή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα