Ψαράδες
Λευκοντυμένο, με κομψή, χαλαρή αύρα. Το ντεκόρ, με σταρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα) σε οινοπνευματί ή σε ανοιχτό πράσινο της ελιάς, αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα, ενώ την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Λιάκου, φροντίζοντας να ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με διάφορους νεολογισμούς.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €35
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"
Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΑφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Βραδιά γευσιγνωσίας με Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη στους 'Ψαράδες'
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Λιάκου υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους στην κουζίνα του ψαροφαγικού φαβορί των νοτίων.
Βραδιά γευσιγνωσίας στους 'Ψαράδες'
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας σαλπάρουν για ξεχωριστά πελάγη γεύσης στο ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων.
"Ψαράδες": Στον αφρό της δημιουργικής ψαροφαγίας
Ένα στέκι γνήσιας ψαροφαγίας, όπου ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας βάζει πλώρη για μια φρέσκια περιπέτεια γεύσεων.
Η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα στη βραδιά "Ψαράδων"
O head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων" , Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.
Ψαράδες: Το θαλασσινό φαβορί των Νοτίων Προαστίων ανανεώνεται και εκπλήσσει
Το όμορφο στέκι της οδού Ζησιμοπούλου χαράσσει ρότα προς μια ανανεωμένη εμπειρία ψαροφαγίας, υποδεχόμενο τον σεφ Γιώργο Τσαπάρα που κρατά τον μπούσουλα στραμμένο στην εξαιρετική πρώτη ύλη αλλά εμπλουτίζει το μενού με πιάτα θαλασσινής δημιουργικότητας.