Proveleggioς

Το δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κεραμεικού ξεδιπλώνει τη δράση του σε μια λιτού ύφους σάλα, ποντάροντας σε ένα ανεπεξέργαστο βιομηχανικό γκρι που το ζεσταίνουν η φωτισμένη μπάρα και η ανοιχτή κουζίνα. Τα σκήπτρα της κρατά ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης, παρουσιάζοντας πιάτα σε fine comfort ύφος που δένουν δημιουργικά τα ελληνικά στοιχεία με ορισμένα πιο εξωτικά που προέρχονται ως επί το πλείστον από την αγαπημένη του Μέση Ανατολή. Οι καλοδιαλεγμένες μουσικές από διάφορα είδη ακούγονται δυνατά, το σέρβις περιποιείται με ταχύτητα και τα κοκτέιλ που δημιουργεί η Πόπη Σεβαστού ακολουθούν αρμονικά τις γεύσεις. Τους καλοκαιρινούς μήνες τραπέζια στρώνονται και στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2024

Ο "Proveleggioς" στην εποχή του Αλέξανδρου Καρακατσάνη

Ο ταλαντούχος σεφ βάζει το δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κεραμεικού σε νέα fine comfort τροχιά, παντρεύοντας τη φίνα και βαθιά νοστιμιά με το χιούμορ και τις εξωτικές εντάσεις.

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι ο νέος chef του "Proveleggioς"

Ο ταλαντούχος chef αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου που συνεχώς επανεφευρίσκει τον εαυτό του.

Τι συμβαίνει με το ψωμί στο 'Proveleggios';

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κεραμεικού έφτιαξε ένα βίντεο που έχει πολύ ψωμί - κυριολεκτικά και μεταφορικά.

«Proveleggioς»: Προχωρημένο γαστρονομικό πείραμα ή ένα επικοινωνιακό success story;

Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά είναι το απόλυτο εστιατορικό talk of the town και γι’ αυτό το «αθηνόραμα» ανέθεσε σε δύο γευσιγνώστες/κριτικούς του να πουν την άποψή τους γι’ αυτό.

Το κουνουπίδι είναι τάση

Κάνει σουξέ διαρκείας σε ολόκληρο τον πλανήτη χάρη στη γευστική ευελιξία του και την εκ φύσεως gluten free ταυτότητά του. Τώρα όμως η αίγλη του δυναμώνει και στην Ελλάδα.