Premiere

Με φόντο την Ακρόπολη, η σάλα αποπνέει αγάπη για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη κι η βεράντα κοιτάζει την Αθήνα από ψηλά. H κουζίνα, μοντέρνα και κοσμοπολίτικη, συνδυάζεται με μια εκτενή λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€85 - €110

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

To "Première" είναι ψηλά στη λίστα μας για την επόμενη γαστρονομική έξοδο σε roof garden

Για μια ιδιαίτερη βραδιά με φόντο την Ακρόπολη το λαμπερό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental" είναι μια από εκείνες τις πολυτέλειες που αξίζει να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτό το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2024

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Première": Εκεί που η State of the Art κουζίνα σερβίρεται με φόντο την Ακρόπολη

Στο δέκατο όροφο του "Athenaeum InterContinental", η γαστρονομία συναντά απρόσμενα τη σύγχρονη τέχνη με αυθεντικά έργα εντός του εστιατορίου και το αποτέλεσμα είναι μινιμαλιστικά high-end.

Première

Το ρεστοράν στην κορυφή του "InterContinental" ξανάνοιξε ύστερα από τρία χρόνια, με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να συνεχίζει την αξιοβράβευτη πορεία του.

Last minute Άγιος Βαλεντίνος

Αν ανήκετε στους ερωτοχτυπημένους της τελευταίας στιγμής, ιδού 8 νόστιμες προτάσεις για μια ρομαντική έξοδο με το έτερον ήμισυ σε καλά ξενοδοχεία της πόλης.