Polpo
Η οικογένεια του Νίκου Κατσικάκη, που προμηθεύει κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας με θαλασσινά εδώ και 20 χρόνια, απέκτησε τη δική της ιωδιούχα γωνιά, όπου σπουδαία καλούδια (από κόκκινες γαρίδες και καραβίδες μέχρι αστακούς και κολοχτύπες) αλλά και ψάρια πρώτης διαλογής γίνονται ο καμβάς μιας value for money πρότασης απλής αλλά ουσιαστικής ψαροφαγίας, σε κλειστή βεράντα ακριβώς απέναντι απ' τη Λαχαναγορά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€25 - €40
Πληροφορίες:
Καθημ. 12.30 π.μ.-10 μ.μ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
27 εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που τιμούν την ελληνική κουζίνα
Η ελληνική κουζίνα περνά την καλύτερη φάση της, χάρη στα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία που επενδύουν χρόνο και μεράκι στο να την αναδείξουν. Με κρέας και με ψάρι, με μεσογειακά ή διεθνή twists, κλασική ή σύγχρονη: εδώ θα βρείτε όλες τις διαφορετικές ιδέες για να την απολαύσετε.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΑφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Η πιο φρέσκια φουρνιά της αθηναϊκής γεύσης
Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι νεομαγειρεία και λαχταριστά new age bakeries.
"Polpo": Το νέο ψαροστέκι σας είναι στου Ρέντη
Με κορυφαία πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το νέο ψαρομάγαζο της Λαχαναγοράς γίνεται μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) αφίξεις της σεζόν, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.