Polpo
Η οικογένεια του Νίκου Κατσικάκη, που προμηθεύει κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας με θαλασσινά εδώ και 20 χρόνια, απέκτησε τη δική της ιωδιούχα γωνιά, όπου σπουδαία καλούδια (από κόκκινες γαρίδες και καραβίδες μέχρι αστακούς και κολοχτύπες) αλλά και ψάρια πρώτης διαλογής γίνονται ο καμβάς μιας value for money πρότασης απλής αλλά ουσιαστικής ψαροφαγίας, σε κλειστή βεράντα ακριβώς απέναντι απ' τη Λαχαναγορά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€25 - €40
Πληροφορίες:
Καθημ. 12.30 π.μ.-10 μ.μ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τα 'πιάτα της επιστροφής' στα αθηναϊκά εστιατόρια
Οι δημοσιογράφοι γεύσης του 'α' επιλέγουν από μία και μόνο μία πρόταση άριστης comfortiάς - εκείνη που τους κάνει ξανά και ξανά να πηγαίνουν στα ίδια μέρη για να την απολαύσουν.
27 εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που τιμούν την ελληνική κουζίνα
Η ελληνική κουζίνα περνά την καλύτερη φάση της, χάρη στα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία που επενδύουν χρόνο και μεράκι στο να την αναδείξουν. Με κρέας και με ψάρι, με μεσογειακά ή διεθνή twists, κλασική ή σύγχρονη: εδώ θα βρείτε όλες τις διαφορετικές ιδέες για να την απολαύσετε.
Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Η πιο φρέσκια φουρνιά της αθηναϊκής γεύσης
Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι νεομαγειρεία και λαχταριστά new age bakeries.