Piscis
Πολύστροφη και value for money ψαροφαγία με τη σφραγίδα του χρυσοσκουφάτου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Φωτείνη, οι οποίοι συνδημιούργησαν μαζί με τον Μανώλη Μαυριδάκη («Koursaros») το όμορφο και κομψό αυτό μαγαζί στην καρδιά της περαντζάδας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €40
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Piscis
Το ολοκαίνουργιο θαλασσινό εστιατόριο του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και των συνεταίρων του στο Μικρολίμανο κάνει πρωταθλητισμό στη σχέση ποιότητας-τιμής.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΕστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα
Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.
Το "Piscis" κολυμπάει νόστιμα στο Μικρολίμανο
Η ολοκαίνουργια άφιξη στην καρδιά της διάσημης περαντζάδας προτείνει μια πολύστροφη και value for money ψαροφαγία με τη σφραγίδα του χρυσοσκουφάτου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Φωτείνη. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.