Παπαϊωάννου
Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα , κομψή στα λευκά με εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μάρμαρο, καταλήγει σε ένα καταπληκτικό deck σα να πλέει στη θάλασσα. Στην κουζίνα ο Γιώργος Παπαϊωάννου αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες που επιλέγει, με κορυφαίο πάντα ψήσιμο και τηγάνισμα. Το καρπάτσιο κοιλιάς τόνου, η ψητή και τηγανητή γαρίδα Κοιλάδος, ο αχνιστός ροφός με ελαιόλαδο, η ψητή σουπιά με ξύσμα λάιμ και η ψητή καραβίδα είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ που δεν πρέπει να χάσετε. Πολύ καλός αποδομημένος μπακλαβάς με κρέμα φιστίκι και παγωτό καϊμάκι. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€70 - €100
Πληροφορίες:
Καθημερινά βράδυ, Σάβ. & μεσημ., Κυρ. μόνο μεσημ., κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Παπαϊωάννου
Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας