Παπαϊωάννου

Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα καταλήγει σε ένα καταπληκτικό deck που κυριολεκτικά βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Στην κουζίνα ο Γιώργος Παπαϊωάννου αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες που επιλέγει. Η τηγανητή σουπιά και οι ψητές καραβίδες ανήκουν σε αυτά που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσει κανείς. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €100

Πληροφορίες:

Καθημερινά βράδυ, Σάβ. & μεσημ., Κυρ. μόνο μεσημ., κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας