Παπαγιάννης

Παραδοσιακό μαγειρείο που υπηρετεί τη σπιτική κουζίνα από το 1967, τότε που τα αδέρφια Παπαγιάννη το σύστησαν στο κοινό. Μεράκι και φροντίδα είναι εμφανή σε κάθε πιάτο μιας μεγάλης γκάμας: Δοκιμάζεις μοσχάρι και αρνί κοκκινιστό, γιουβαρλάκια, κολοκυθάκια γεμιστά, γιουβέτσι, αρνίσια εντόσθια ριγανάτα και αγκινάρες αλά πολίτα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€12 - €15

Πληροφορίες:

Καθημ. 12.00-20.00

Σχετικά άρθρα

Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;

Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/07/2024