Ovio
Στο επιχειρηματικό του ντεμπούτο ως εστιάτορας, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης (του τηλεοπτικού «Masterchef») παρουσιάζει μια δική του, προσωπική εκδοχή της ιταλικής κουζίνας, την οποία εκφράζει μέσα από πιάτα δημιουργικού comfort, πλουμισμένου με παιχνιδιάρικες πρέζες προχωρημένης τεχνικής. Ρουστίκ πιάτα της ιταλικής παράδοσης αποκτούν ραφινέ μεταγραφές, η πίτσα, που γίνεται με νεο-ναπολιτάνικου στιλ ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης, είναι από τις πολύ καλές της πόλης, ενώ τα ζυμαρικά, που καμαρώνουν για το άψογο al dente τους, γίνονται βάση για πρωτότυπες ή πιο κλασικές, αλλά πάντα πληθωρικές συνταγές.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€45 - €60
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Είναι η πίτσα του "Ovio" η καλύτερη του Κέντρου;
Η πρώτη εστιατορική έδρα του σεφ Πάνου Ιωαννίδη σερβίρει πίτσα που ακολουθεί στα όρια της παρεξηγήσεως τα πρότυπα της νεο-ναπολετάνικης σχολής, πόσο καλή είναι όμως στ’ αλήθεια και ποια τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο εστιατόριο του τηλεοπτικού MasterChef; Διαβάστε την κριτική μας!
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςOvio
Στο στέκι της οδού Απόλλωνος ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης κρατά το τιμόνι σταθερά στραμμένο σε προσωπικές αναδιατυπώσεις της ιταλικής κουζίνας και μολονότι κάποιοι από τους μαγειρικούς νεολογισμούς του είναι λιγότερο εύστοχοι από άλλους, η στρατιά φανατικών του εξακολουθεί να μεγαλώνει.
Σε αυτά τα εστιατόρια θα γιορτάσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά σποτ που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
Έξοδος σε ιταλικό εστιατόριο: Ένα αφιέρωμα στην ιταλική κουζίνα της Αθήνας και τα σημεία που πρέπει να δοκιμάσεις
Ιταλικό εστιατόριο, τρατορία ή πιτσαρία; Όπως κι αν το πεις, τα παρακάτω σημεία του αθηναϊκού χάρτη σερβίρουν τις γεύσεις της Ιταλίας στα καλύτερά τους.
Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα
Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).