Ντύλαν
Ο σεφ-πατρόν Βαγγέλης Βέης, με πορεία στις βραβευμένες κουζίνες των «Hytra», «Hervé», «Makris Dégustation» και «Soil», παρουσιάζει τη δική του εστιατορική ταυτότητα μέσα από έναν μικρό μα ανοιχτόκαρδο χώρο στην καρδιά της Κυψέλης. Μια ντιζαϊνάτη μπάρα με δέκα καθίσματα γύρω από την ανοιχτή κουζίνα, αλλά και μπόλικα τραπεζάκια έξω, στον ήρεμο πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης, γίνονται το πεδίο δράσης, ενώ ένα μικρό μενού, με φρέσκα υλικά, καλές τεχνικές και αναπάντεχους συνδυασμούς, αρθρώνει τη fine comfort γεύση. Τα λιγότερα από δέκα πιάτα της κάρτας, που περιλαμβάνουν προτάσεις όπως το ωμό ψάρι ημέρας με ζωμό θαλασσινών με γκουαντσιάλε και ταραμά με αϊβάρ, ή οι γαρίδες Θερμαϊκού με μπολονέζ γαρίδας-λουκάνικου, ενθαρρύνουν τις μποέμ παρέες και τους ανήσυχους foodies που μαζεύονται εδώ να μοιραστούν και να δοκιμάσουν, ενώ η σαλτσάτη φύση των συνθέσεων (σχεδόν όλα σερβίρονται σε βαθύ πιάτο) προκαλεί για βούτες με το πολύ νόστιμο προζυμένιο ψωμί που θα βρείτε στις επιλογές. Τα επιδόρπια ετοιμάζει το «Φιλινγκς», ενώ η wine list εστιάζει στην Ελλάδα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €40
Πληροφορίες:
Από 2.30 μ.μ. Κυρ. 1-6 μ.μ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Ντύλαν
Μικρός χώρος, μικρό μενού, αλλά μεγάλη όρεξη για πειραματισμούς και πιάτα με ανοιχτόκαρδη προσωπικότητα, συνθέτουν την ταυτότητα του "Ντύλαν", ενός κυψελιώτικου ρεστό με μητροπολιτικό πρόσημο, φιλικές τιμές και fine comfort συνταγές, που σε κάνει να ζηλέψεις όσους έχουν στη γειτονιά τους και την καθημερινότητά τους τα al fresco τραπεζάκια και την cosy μπάρα του.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΠού τρώμε στην Κυψέλη;
Όλο και πιο στα πάνω της, η Κυψέλη έχει να επιδείξει μια ποικιλία από εστιατόρια και μπιστρό που συνδυάζουν την παράδοση και το comfort με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.
Πού τρώει και πίνει η Κυψέλη;
Εστιατόρια, μπαρ και καφέ σε μία από τις πάντοτε ξεχωριστές και cool γειτονιές της Αθήνας.