Napul’ è
Η πρεσβεία της ναπολετάνικης νοστιμιάς στην Αθήνα εξακολουθεί να σερβίρει πίτσα κορυφαίας κλάσης (ίσως η καλύτερη της χώρας), με τον Francesco Granata όμως, τον #68 pizzaiolo στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα των Top 100 Best Pizza Chefs 2024, να υπογράφει πλέον και όλες τις υπόλοιπες γευστικές εκφράσεις αυτής της comfort τρατορίας που αγαπούν οι μεγάλοι σεφ της πόλης, παρέα με τους foodies της Αθήνας και τους κατοίκους της περιοχής. Η απλόχωρη σάλα εκπέμπει ατμόσφαιρα οικογενειακού τραπεζιού κάθε βράδυ της εβδομάδας, με το λαοφιλές εστιατόριο να αποτελεί προορισμό για όσους θέλουν να γευτούν εύκολες, καθαρές και αφτιασίδωτες γεύσεις, φτιαγμένες με αφοσίωση στις παραδοσιακές συνταγές και βασισμένες σε υλικά που έρχονται τακτικά εδώ απ’ ευθείας από τη Νάπολη, γενέτειρα του σεφ – ιδιοκτήτη.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €45
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.
Σχετικά άρθρα
Σε αυτά τα εστιατόρια θα γιορτάσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά σποτ που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗNapul’e
Με τον Francesco Granata να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κουζίνα σ’ αυτήν την πρεσβεία της ναπολετάνικης νοστιμιάς στην Αθήνα, η πίτσα του "Napul’e" παραμένει κορυφαίας κλάσης, ενώ τα πιάτα επανέρχονται στις μαγειρικές απαρχές τους, φέρνοντας στη Βάρη την αυθεντική γεύση των οικογενειακών Κυριακάτων τραπεζιών με τα οποία γαλουχήθηκε ο σεφ.
Η "Focacceria Napul’e" έφερε ναπολιτάνικη νοστιμιά στη γειτονιά της Μητροπόλεως
Ο σπουδαίος pizzaiolo (και συνιδιοκτήτης) του Napul’e της Βάρης, Francesco Granata, υπογράφει ένα ολοκαίνουριο street food στέκι στη γειτονιά της Μητρόπολης, με πρωταγωνιστή την ολόδικιά του, χειροποίητη φοκάτσια, και guest stars τα ίσως καλύτερα arancini της πόλης.
Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα
Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).
Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
Aθηναϊκές μακαρονάδες για τη σημερινή World Pasta Day
7 κορυφαίες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς της pasta και εκείνους που θέλουν να γίνουν τέτοιοι.
Napul’é
Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio μυρίζει αυθεντικότητα, καλό γούστο και comfort νοστιμιά.