Napul’ è
Η ζεστή τρατορία που δημιούργησε η Μάγκυ Ταμπακάκη αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο «MasterChef» μάς υποδέχεται πλέον σε μια όμορφη μονοκατοικία με υπερυψωμένη βεράντα, πάντα στην περιοχή της Βάρης. Το γευστικό focus έχει σταθερά στον πυρήνα του τη ναπολιτάνικη κουζίνα, ενώ το μενού ακολουθεί τον κύκλο των εποχών και διανθίζεται με προτάσεις ημέρας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €45
Πληροφορίες:
Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.
Σχετικά άρθρα
Η "Focacceria Napul’e" έφερε ναπολιτάνικη νοστιμιά στη γειτονιά της Μητροπόλεως
Ο σπουδαίος pizzaiolo (και συνιδιοκτήτης) του Napul’e της Βάρης, Francesco Granata, υπογράφει ένα ολοκαίνουριο street food στέκι στη γειτονιά της Μητρόπολης, με πρωταγωνιστή την ολόδικιά του, χειροποίητη φοκάτσια, και guest stars τα ίσως καλύτερα arancini της πόλης.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΕκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα
Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).
Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
Aθηναϊκές μακαρονάδες για τη σημερινή World Pasta Day
7 κορυφαίες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς της pasta και εκείνους που θέλουν να γίνουν τέτοιοι.
Napul’é
Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio μυρίζει αυθεντικότητα, καλό γούστο και comfort νοστιμιά.