Monzu
Σε ένα γοητευτικό νεοκλασικό του 19 ου αιώνα, που στο παρελθόν αποτέλεσε εξοχικό περίπτερο και σταθμό των βασιλέων στο δρόμο τους για το Τατόι, ο σεφ Γιάνης Λιόκας συστήνει μια διαφορετική οπτική της ιταλικής κουζίνας, μιξάροντας δικά του signature πιάτα όπως τα linguini με μπισκ και ταρτάρ γαρίδας Κοιλάδος, ή το vitellotonnato με μοσχαρίσια γλώσσα και παλαμίδα, με ανεξερεύνητα classics της Βόρειας Ιταλίας, σαν το Cacciucco με fregolasarda ή τα rigatoniallaGricia με κρεμμύδια και πανσέτα.Η κομψά διαμορφωμένη, ατμοσφαιρική εσωτερική σάλα αναδίδει lowkeyφινέτσα, ενώ ο καταπράσινος κήπος και η απλόχωρη αυλή προστατεύονται από ντιζαϊνάτα τζαμωτά, προσφέροντας αίσθηση γεύματος στην εξοχή ακόμη και το χειμώνα. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €70
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Σε αυτά τα εστιατόρια θα γιορτάσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά σποτ που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗMonzu
Σταχυολογώντας signature πιάτα και ανεξερεύνητα classics της γειτονικής χώρας, το ιταλικό της Κηφισιάς μικραίνει το μενού και στρέφει τη γευστική του πρόταση σε πιο comfort παραλλήλους, διατηρώντας όμως τη γευστική φινέτσα του.
8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.
Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα
Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).
Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας
Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.
Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας
Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;
"Monzù": Στο γυάλινο περίπτερο του κήπου
Πλέον τρως και το χειμώνα στον κήπο, μέσα στο γυάλινο περίπτερο, χαζεύοντας τα γιορτινά λαμπιόνια στα δέντρα. Τις Τετάρτες ο Γιάννης Λιόκας προτείνει ένα πολύ καλό μενού γευσιγνωσίας.