Μαργαρώ

Κλασική χωριάτικη με χοντροκομμένη ντομάτα, γαρίδες και είτε κουτσομούρες, είτε μπαρμπούνια που βγαίνουν τραγανά από το τηγάνι: τρία πράγματα, αλλά καλά σε ένα απροσποίητο cult στέκι-σταθερή αξία του Πειραιά, δίπλα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Απαράλλακτη επί χρόνια η συνταγή, κοινό κάθε λογής και γρήγορο σέρβις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Πειραιά των αντιθέσεων και των προοπτικών

Ο Πειραιάς διαθέτει κλασικά και νέα σημεία αναφοράς για έξοδο, ενώ διαμορφώνει με υπομονή το νέο οικιστικό και πολιτιστικό πρόσωπό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΒΟΥΛΑΛΑς
31/07/2017

Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

Μπορεί να διευθύνουν κουζίνες και να δημιουργούν signature πιάτα, αλλά κάποιες στιγμές δραπετεύουν κι αυτοί από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους. Λαζάρου, Σκαρμούτσος, Μποτρίνι, Λουκάκος, Νικολάου, Δαμαλάς, Campanha και Βενιέρης μας εκμυστηρεύονται ποια είναι τα αγαπημένα τους στέκια για παρέα και χαλάρωση.

Pame psaraki?

Νέες, μοντέρνες ψαροταβέρνες με casual μίνιμαλ στιλ και προσιτές τιμές κάνουν την ψαροφαγία μόδα αναδεικνύοντας τα μικρά, «ταπεινά» ψάρια και προσελκύοντας ένα πιο νεανικό κοινό.