Manu
Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης στήνει μια κουζίνα ψαροφαγική, που επενδύει σημαντικά στο zero waste και την εποχικότητα. Πολύ καλό σέρβις, ωραία γκάμα με κρασιά, αποστάγματα και μπίρες, αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€27 - €45
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ.
Σχετικά άρθρα
4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMManu
Sui generis pop ντεκόρ σε μια γεωμετρία του μπλε και της γαλβανιζέ λαμαρίνας, αλλά δυστυχώς πολύ άνιση κουζίνα με καλά αλλά και πολύ μέτρια πιάτα, η οποία χρειάζεται ανασύνταξη.
Η πιο φρέσκια φουρνιά της αθηναϊκής γεύσης
Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι νεομαγειρεία και λαχταριστά new age bakeries.