Manu

Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης στήνει μια κουζίνα ψαροφαγική, που επενδύει σημαντικά στο zero waste και την εποχικότητα. Πολύ καλό σέρβις, ωραία γκάμα με κρασιά, αποστάγματα και μπίρες, αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€27 - €45

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Τρ.

Σχετικά άρθρα

Για μπακαλιάρο και όχι μόνο: Εστιατόρια για την 25η Μαρτίου

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο και πολλές άλλες προτάσεις για να τιμήσεις με ευ τρώγειν τρόπο την ημέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/03/2025

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

Manu

Sui generis pop ντεκόρ σε μια γεωμετρία του μπλε και της γαλβανιζέ λαμαρίνας, αλλά δυστυχώς πολύ άνιση κουζίνα με καλά αλλά και πολύ μέτρια πιάτα, η οποία χρειάζεται ανασύνταξη.

Η πιο φρέσκια φουρνιά της αθηναϊκής γεύσης

Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι νεομαγειρεία και λαχταριστά new age bakeries.