ΜάνηΜάνη

Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία της στο σύγχρονης αντίληψης μενού χρωματίζοντας τα πιάτα με τοπικές πινελιές, αλλά και στο ντεκόρ, μέσω μιας ασπρόμαυρης γιγαντοφωτογραφίας. Στη σάλα με το λιτό, γοητευτικό αστικό χαρακτήρα, (και) λόγω γειτνίασης με την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης θα βρείτε να συχνάζει ελληνικό και ξένο κοινό. Αυλή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού βγαίνουμε πριν και μετά το Ηρώδειο;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο, για να επεκτείνεις την εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;

Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.

Πού τρώμε στο Κουκάκι

Τα μέρη της γειτονιάς που αξίζουν τη γευστική προσοχή.

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

ΜάνηΜάνη

Κάτι συμβαίνει στο δημοφιλές και πολύ όμορφο εστιατόριο στο Κουκάκι: λείπει η σπιρτάδα από την κουζίνα, ενώ τα πιάτα είναι πολύ πιο απλά.

Νέες γεύσεις στο «Μάνη Μάνη»

Αέρας ανανέωσης πνέει εδώ και λίγο καιρό στο ατμοσφαιρικό διώροφο νεοκλασικό στο Κουκάκι.

Έξι spots για κάθε όρεξη στο Κουκάκι

Η άνθηση του Κουκακίου δεν περιορίζεται στα cafes και τα bars, περνάει και από το τραπέζι, με εστιατόρια ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ορέξεις.