ΜάνηΜάνη
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία της στο σύγχρονης αντίληψης μενού χρωματίζοντας τα πιάτα με τοπικές πινελιές, αλλά και στο ντεκόρ, μέσω μιας ασπρόμαυρης γιγαντοφωτογραφίας. Στη σάλα με το λιτό, γοητευτικό αστικό χαρακτήρα, (και) λόγω γειτνίασης με την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης θα βρείτε να συχνάζει ελληνικό και ξένο κοινό. Αυλή.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€25 - €35
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
ΜάνηΜάνη
Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς27 εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που τιμούν την ελληνική κουζίνα
Η ελληνική κουζίνα περνά την καλύτερη φάση της, χάρη στα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία που επενδύουν χρόνο και μεράκι στο να την αναδείξουν. Με κρέας και με ψάρι, με μεσογειακά ή διεθνή twists, κλασική ή σύγχρονη: εδώ θα βρείτε όλες τις διαφορετικές ιδέες για να την απολαύσετε.
Πού βγαίνουμε πριν και μετά το Ηρώδειο;
Παλιά και νέα στέκια γύρω από το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο, για να επεκτείνεις την εμπειρία.
Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;
Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.
Πού τρώμε στο Κουκάκι
Τα μέρη της γειτονιάς που αξίζουν τη γευστική προσοχή.
Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα
Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.
ΜάνηΜάνη
Κάτι συμβαίνει στο δημοφιλές και πολύ όμορφο εστιατόριο στο Κουκάκι: λείπει η σπιρτάδα από την κουζίνα, ενώ τα πιάτα είναι πολύ πιο απλά.