Manari

Η καινούργια κρεατοταβέρνα του Άρη Βεζενέ, έχει ατμοσφαιρικό κινηματογραφικό σκηνικό, απλώνοντας τα τραπέζια της στα δωμάτια μιας στοάς και την ίδια την είσοδο στο ισόγειο ενός Bauhauss κτιρίου στην Ευριπίδους, δίπλα σχεδόν στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά και στην «αυλή» της. Σερβίρει εξαιρετικούς μεζέδες(αρνίσια νεφράκια με θρούμπη,πρόβεια μπιφτεκάκια με μπόλια, μοσχαρίσιο συκώτι, μαστόρικο αρνίσιο κεμπάπ), ωραία μαγειρευτά ημέρας και φυσικά very dirty αρνίσια και πρόβεια, τρυφερά και χυμώδη παϊδάκια, φιλοδοξώντας να εκφράσει το αναβαθμισμένο, σύγχρονο πρόσωπο της παραδοσιακής ελληνικής ταβέρνας. Επίκεντρο ο ατελείωτος ανοξείδωτος πάγκος στο εσωτερικό, μπροστά στις σχάρες robata όπου συν τω χρόνω θα συμβαίνουν σε άμεση επικοινωνία με τους σεφ, μερικές σπέσιαλ γευσιγνωσίες.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Manári

Η καινούργια κρεατοταβέρνα του Άρη Βεζενέ δημιουργεί ένα πολύ γοητευτικό σκηνικό στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων. Η σχάρα παίρνει φωτιά όχι όμως και η κατσαρόλα που παρουσιάζει αδυναμίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/12/2024
13,5 ↑

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.

Η ταβέρνα (δεν) πέθανε, ζήτω η νέα ταβέρνα!

Είναι ιδέα μας ή μήπως το φαγητό που δοκιμάζουμε στα καινούργια μαγαζιά της πόλης μένει εντελώς πιστό στο παραδοσιακό συνταγολόγιο, αναδεικνύοντας την κλασική ταβέρνα στο απόλυτο τρεντ της εποχής;