Makris Athens
Η ναυαρχίδα των εστιατορίων Makris που δημιουργήθηκε από τα Domes Resort, με επικεφαλής τον βραβευμένο Πέτρο Δήμα στέκεται ψηλά στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Η κουζίνα του Δήμα κινείται ελεύθερα και δημιουργικά, στηριγμένη κυρίως πάνω σε ελληνικά προϊόντα με την πλειοψηφία των λαχανικών από τη φάρμα του με την εποχικότητα των πρώτων υλών και τη βιωσιμότητα να αποτελούν βασικές αρχές της φιλοσοφίας του. Mενού «Γένεσις» με 9 στάδια € 95, «Ουτοπία» με 13 στάδια € 145 και « Φύσις Vegan» € 88. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€95 - €140
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια των Αθηνών
Τα γευστικά ινστιτούτα που αποτελούν την haute cuisine της πρωτεύουσας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς"Το λογαριασμό παρακαλώ, και δυο μαχαιράκια για το σπίτι"
΄Η αλλιώς, σε ποια εστιατόρια θα πηγαίναμε για ψώνια, αν μπορούσαμε να ψωνίσουμε τα πιάτα, τα πετσετάκια, τα μαχαίρια, ή ακόμη και τα έπιπλά τους.
Πώς το Makris έφτασε μέχρι το αστέρι Michelin
Tο πρώτο εστιατόριο της Domes στην Αθήνα βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, μόλις 15 μήνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
Πού τρώμε στο Θησείο;
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Θησείο συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ζεστά μπιστρό και ατμοσφαιρικά all day spots με θέα την Ακρόπολη, μέχρι κομψά εστιατόρια με σύγχρονες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις.
Μία updated και νόστιμη λίστα για Μοναστηράκι και Ψυρρή
Εστιατόρια, μπαρ και λοιπές απολαυστικές διευθύνσεις που θα σε πείσουν πως οι δύο γειτονιές οφείλουν να είναι μέσα στις πρώτες βόλτες της νέας σεζόν στην πόλη.
Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.