Makris Athens
Η ναυαρχίδα των εστιατορίων Makris που δημιουργήθηκε από τα Domes Resort, με επικεφαλής τον βραβευμένο Πέτρο Δήμα στέκεται ψηλά στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Η κουζίνα του Δήμα κινείται ελεύθερα και δημιουργικά, στηριγμένη κυρίως πάνω σε ελληνικά προϊόντα με την πλειοψηφία των λαχανικών από τη φάρμα του με την εποχικότητα των πρώτων υλών και τη βιωσιμότητα να αποτελούν βασικές αρχές της φιλοσοφίας του. Mενού «Γένεσις» με 9 στάδια € 95, «Ουτοπία» με 13 στάδια € 140 και « Φύσις Vegan» € 80. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €140
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Πού τρώμε στο Θησείο;
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Θησείο συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ζεστά μπιστρό και ατμοσφαιρικά all day spots με θέα την Ακρόπολη, μέχρι κομψά εστιατόρια με σύγχρονες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΜία updated και νόστιμη λίστα για Μοναστηράκι και Ψυρρή
Εστιατόρια, μπαρ και λοιπές απολαυστικές διευθύνσεις που θα σε πείσουν πως οι δύο γειτονιές οφείλουν να είναι μέσα στις πρώτες βόλτες της νέας σεζόν στην πόλη.
Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Makris Athens
Η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" που δημιουργήθηκε από τα Domes Resort, καταφέρνει μέσα σε τρεις μήνες με επικεφαλής τον βραβευμένο Πέτρο Δήμα να σταθεί ψηλά στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.
Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023
Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.
Πού πίνει και τρώει η Αθήνα κατά το πρώτο μισό του φθινοπώρου
Μπαρ, εστιατόρια και νόστιμα σποτ που απασχολούν Αθηναίους και επισκέπτες της πρωτεύουσας αυτό το διάστημα.