Καρπός
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε φιλικό σπίτι, ενώ η κουζίνα αξιοποιεί με φαντασία και μοντέρνα διάθεση τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €40
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Καρπός
Ο Νίκος Σιγέρης φυτεύει μια ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα στο Μαρούσι, η οποία με μικρή προσοχή στις λεπτομέρειες έχει τα φόντα να αποδώσει ακόμα περισσότερους καρπούς.
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
19/01/2023