Καρπός

Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε φιλικό σπίτι, ενώ η κουζίνα αξιοποιεί με φαντασία και μοντέρνα διάθεση τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €40

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Καρπός

Ο Νίκος Σιγέρης φυτεύει μια ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα στο Μαρούσι, η οποία με μικρή προσοχή στις λεπτομέρειες έχει τα φόντα να αποδώσει ακόμα περισσότερους καρπούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
19/01/2023
13,5