Jerár
Ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό μπιστρό δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Χάρης Νικολούζος, παρέα με τους Γιώργο Καβακλή και Κώστα Καρατζόγλου («Spoiled», «Barro Negro»). Ατμόσφαιρα κομψή και μίνιμαλ, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα και γεύσεις που κινούνται στο φάσμα μιας μπιστρονομίας με μοντέρνο ελληνικό χρώμα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €70
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Tην Τσικνοπέμπτη, ας γίνει του κουνελιού!
Σήμερα που το κρέας ξεφαντώνει, κάνω όνειρα τσικνισμένης νυκτός και φαντασιώνομαι την άνοδο του κουνελιού στην εξουσία. Γιατί δηλαδή να μην είναι η Τσικνοπέμπτη και λίγο sustainable;
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΤι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα
Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.
Jerar
Μετά το ελπιδοφόρο του ξεκίνημα, το εστιατόριο του Χάρη Νικολούζου έχει απαλλαγεί από τις νηπιακές αδυναμίες της πρώτης περιόδου και είναι από τις γεύσεις της Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις.
Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away
Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.
Κυριακή στο 'Jerár' για street food, κρασί και μπύρα
Μία διαφορετική προσέγγιση του δημοφιλούς εστιατορίου της Δάφνης, για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Jerár
Μπιστρονομία off Broadway από τον Χάρη Νικολούζο, σε μια άγνωστη πλευρά της Δάφνης. Τραπέζια σε ατμοσφαιρικό πεζόδρομο και ωραίες ιδέες που χρειάζονται κοντράστ και εντάσεις για να ανθίσουν.