Iώdio
Φωτεινό, χαρούμενο και εξωστρεφές, το νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, με την πολυβραβευμένη σεφ να κρατά και τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας, είναι ένα μοντέρνο ψαράδικο με δημιουργικό flair και κοσμοπολίτικη άποψη, που κρατά την εξαιρετική πρώτη ύλη στο προσκήνιο χωρίς να φοβάται να την προσεγγίσει ανατρεπτικά, προικίζοντάς τη με ζηλευτό ευζωιστικό στίγμα. Το αβγοτάραχο με λευκή σοκολάτα και φρέσκο βούτυρο, που έρχεται ως καλωσόρισμα, είναι ένα μόνο δείγμα, με συνθέσεις όπως τα «γιουβαρλάκια» από ταρτάρ σφυρίδας, τα σπαγκέτι με πορφύρα να συναγωνίζονται τα μεγάλα ψάρια που περνούν από άψογη σχάρα, για τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα των best sellers. Μην προσπεράσετε τα επιδόρπια, με το παγωτό φιστίκι και το «κολωνακιώτικο Chicago» να αποτελούν ήδη talk of the town.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €150
Σχετικά άρθρα
Στο "Ιώδιο" της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη απολαύσαμε κοσμοπολίτικη ψαροφαγία με δημιουργικό touch
Βρεθήκαμε στο talk of the town νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη κι εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από τον ατμοσφαιρικό και κεφάτο, εξωστρεφή χώρο, αλλά και από την κουζίνα της πολυβραβευμένης σεφ, που στροφάρει δυνατά πριν κλείσει καλά - καλά εβδομάδα λειτουργίας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς