Ex Machina
Ανοιχτόκαρδο, γωνιακό, αγκαλιασμένο από μεγάλες τζαμαρίες, το εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά στο Παγκράτι είναι ένα μοντέρνο μπιστρό με funky ατμόσφαιρα που προκάλεσε αίσθηση και αγαπήθηκε αμέσως μόλις άνοιξε. Ο ταλαντούχος σεφ παντρεύει τις ελληνικές και αιγυπτιακές καταβολές του με δυνατές δόσεις Ασίας και προτείνει μια fusion μπιστρονομία, ευρηματική, ανατρεπτική και πολύ νόστιμη.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €45
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Η ξεχωριστή ιστορία πίσω από τα πιάτα του "Ex Machina"
Όταν ο Άνταμ Κοντοβάς συνάντησε τον Γιάννη, προέκυψε κάτι όμορφο και άκρως αντιπροσωπευτικό για το "Ex Machina".
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο Παγκράτι σε degu: 10 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις
Από φινετσάτο street food και μερακλήδικες ταβέρνες, μέχρι ελληνόστροφη bistronomie και προχωρημένη haute cuisine, το Παγκράτι είναι μια από τις πιο νόστιμες γειτονιές της Αθήνας, κι αυτό εδώ το degu των εστιατορίων αναφοράς της, θα σας δώσουν ολοκληρωμένη τη γεύση του σε 10 στάσεις.
O Λονδρέζος Νίκος Μολυβιάτης 4 hands στο "Ex Machina"
O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Νίκο Μολυβιάτη που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, σ ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Μαλιχίν.
Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"
O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.
Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα
Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.
Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away
Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.
Ex Machina
Ινσταγκραμικός χαμός και ανεβασμένη δημοφιλία σε ένα πολύ χαρούμενο εστιατόριο. Ο sui generis Άνταμ Κοντοβάς ταράζει τα νερά της Αθήνας με εξπρεσιονιστική φινέτσα, εφαρμόζοντας zero food waste νοοτροπία.