CTC

Έχει τη δική του ξεχωριστή αύρα το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό, τόσο στον κομψό εσωτερικό χώρο με την αίσθηση αλλά και αισθητική high-end μοντερνισμού, όσο και στην ανοιχτόκαρδη αυλή, που χαρίζει openairfinedining εμπειρίες όταν ο καιρός το επιτρέπει. Ο σεφ- πατρόνΤσιοτίνης δομεί ολοένα και με μεγαλύτερη προσοχή και τόλμη το δικό του ταξίδι -Voyage ονομάζεται το 11 σταδίων (€ 95/άτομο) μενού που διαφοροποιείται μερικώς με βάση την εποχικότητα- παραμένοντας πιστός στις αρχές του πειραματισμού, της θαρραλέας προσέγγισης στη γεύση και της γαστρονομικής κομψότητας. Εμβληματική πια η βελουτέ σούπα καλαμποκιού, με αστακό και αφρό τρούφας - περγαμόντου αυτή τη φορά, θαυμάσιες προτάσεις τα καστανομανίταρα με πίκλα βατόμουρο, πουρέ από κανθαρέλες και το σεβίτσε μαγιάτικο με γαλάκτωμα από φρέσκο στρείδι, τσίλι, πούδρα σκόρδου, γρανίτα ακτινίδιο και spongecake από άγρια φύκια. Οργανικά ευγενικό, άμεσο και άκρως ενημερωμένο για όλες τις πτυχές του εστιατορίου το σέρβις, εξαιρετική η λίστα κρασιών και αποσταγμάτων. Χρυσός Σκούφος. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€105 - €105

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Οι ναοί του αθηναϊκού fine dining σε τιμές – έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, και τους ναούς της προχωρημένης γαστρονομίας στην Αθήνα, να μας υποδέχονται σε εξαιρετικό value for money πλαίσιο.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

"Ortsag": Το νέο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Ένα ολόφρεσκο και αλέγρο street food project ετοιμάζει ο βραβευμένος σεφ-πατρόν του 'CTC', σε λίγες εβδομάδες στον Κεραμεικό.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: "Στην Ελλάδα αποζητούμε κρίσεις για να δημιουργήσουμε"

Πνευματώδης και επικοινωνιακός, ο σεφ – συνιδιοκτήτης του βραβευμένου με χρυσό σκούφο "CTC", μιλά για το πρώτο του αστέρι Michelin και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.

Τελευταία ευκαιρία για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή που οργανώνει το «αθηνόραμα» και η Τράπεζα Πειραιώς με ειδικά μενού στο 50% της τιμής τους. Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, σπεύσατε...