Blue Pine
Κλασικά γαλλικά πιάτα, αβρό σέρβις και ρετρό '60s αίσθηση σε ένα από τα παλιότερα εστιατόρια της Κηφισιάς (από το 1961). Ξεκίνησε τη διαδρομή του ως steak house, αλλά στα ’90s ο Σωτήρης Κώτσης, που ήταν προηγουμένως με τον αδερφό του Αλέξη στο «Abreuvoir», το άλλαξε δίνοντάς του το γνωστό γαλλικό γευστικό χρώμα, το οποίο υλοποιείται με βατραχοπόδαρα, σαλιγκάρια Μπουργκινιόν, φουαγκρά, καφέ ντε Παρί, σουφλέ Γκραν Μαρνιέ. Αυλή για το καλοκαίρι.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €60
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Εστιατόρια της Αθήνας που νίκησαν το χρόνο
Σε μία πρωτεύουσα στην οποία έχουν αλλάξει πολλά, αν όχι τα πάντα, κάποια γευστικά σποτ είναι ακόμη εδώ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών
Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.
Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;
Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.
9 ιστορικά εστιατόρια της Αθήνας
Θα έπρεπε να ανακηρυχτούν τιμητικά διατηρητέα αυτά τα εστιατόρια που συνεχίζουν απτόητα τη γευστική τους διαδρομή κι εκφράζουν διαχρονικά και ολοζώντανα την ψυχή της πόλης.