Beefbar Athens
Το αθηναϊκό μέλος της premium κρεατοφαγικής οικογένειας που δημιούργησε ο χαρισματικός entrepreneur Riccardo Giraudi με αφετηρία το κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο κατοικεί εντός της επικράτειας του «Four Seasons». Μοιράζει τη δράση του στο χώρο του lounge bar και του κύριου εστιατορίου, που βρίσκεται ένα επίπεδο πιο χαμηλά και προσφέρει απίθανη θέα στο Σαρωνικό. Brunch τα Σαββατοκύριακα. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€100 - €220
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Ποια είναι τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας και γιατί;
Σε περίπτωση που ψάχνετε πού να επενδύσετε τον πρωτοχρονιάτικο μπουνάμα σας, περνάμε τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας από γαστρονομική ακτινογραφία, για να σας είστε σίγουρες/οι ότι η επένδυσή σας θα πιάσει τόπο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΡεβεγιόν Χριστουγέννων 2024 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο "Beefbar Athens"
Μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Τα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Χαλαρά πρωινά με ξεχωριστές γεύσεις παρά θίν' αλός, σε κάποια από τα δημοφιλέστερα σποτ της πόλης.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Τα χαβιαροπαντρέματα της Αθήνας
Χαβιάρι στο πεϊνιρλί, χαβιάρι στα μακαρόνια, χαβιάρι και στο cheesecake: μήπως ο πολύτιμος θαλασσινός θησαυρός είναι η νέα ρόκα - παρμεζάνα της πόλης;