Beastalis
Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920. Ο σεφ-πατρόν Γιάννης Μπασταλής κάνει πράξη και στα νότια όσα έμαθε για το καρνιβορικό ευ τρώγειν σε steakhouses, με τεχνικές αργού ψησίματος και καπνίσματος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€50 - €65
Πληροφορίες:
Από 5 μ.μ. Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα
Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
17/12/2023