Βασίλαινας
Με περισσότερο από έναν αιώνα ανόθευτης φιλοξενίας και αυθεντικής γευστικής κληρονομιάς, ο Βασίλαινας συνεχίζει υπηρετεί την ελληνική θαλασσινή κουζίνα. Στην ευρωπαϊκής αύρας ανοιχτόκαρδη σάλα του, ο σεφ Μάνος Γαρνέλης ενώνει το χθες και το σήμερα της ντόπιας γαστρονομικής κουλτούρας που κολυμπά σε αφρό και βυθό. Πλάι σε παλιά και νέα εμβληματικά πιάτα, προστίθεται φέτος και το head to tail μενού, σαν μία δέσμευση προς τη zero waste φιλοσοφία. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€45 - €75
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Εστιατόρια της Αθήνας που νίκησαν το χρόνο
Σε μία πρωτεύουσα στην οποία έχουν αλλάξει πολλά, αν όχι τα πάντα, κάποια γευστικά σποτ είναι ακόμη εδώ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΗμέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας ιδανικά για παρέες!
Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, υπάρχουν όμως μερικά που ενδείκνυνται για ραντεβού όχι μόνο με την γεύση, αλλά και με την παρέα.
Καθαρά Δευτέρα (και) σε αυτά τα εστιατόρια της Αθήνας
Κάποιες επιλογές στην πόλη για να μετρήσεις χαρταετούς με συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.
Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;
Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.
Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης
Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.